![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ugur Isilak _ Imam Hüseyin
|
ugur isilakaaa bende bayilirimm bütün türkülerine,.....:)
|
[QUOTE=betüs58;483698]ugur isilakaaa bende bayilirimm bütün türkülerine,.....:)[/QUOTE]
Yeni albumu cikti canim tavsiye ederim :) [B]Ugur Isilak _ Yalan sayilmaz [/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;483702]Yeni albumu cikti canim tavsiye ederim :)
[B]Ugur Isilak _ Yalan sayilmaz [/B][/QUOTE] ayhh saoll canimm yhaa valla bakiyim ben bi bizim market getirmismii malum buraya gelmesi biraz sürüo:):):) |
[QUOTE=betüs58;483704]ayhh saoll canimm yhaa valla bakiyim ben bi bizim market getirmismii malum buraya gelmesi biraz sürüo:):):)[/QUOTE]
Tabi KOrsana hayir :D Almanyada mi yasiyorsun ? |
öyleee helekii ugur isilaksaa söz konusu...:)evet canimm maleseefff:(
|
He sende bizdensin o zaman ,Gurbetçilere biri daha katildi :) neyse konu dagilmasin :rolleyes:
[B]Mustafa Yildizdogan _ Bu sene [/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;483711]He sende bizdensin o zaman ,Gurbetçilere biri daha katildi :) neyse konu dagilmasin :rolleyes:
[B]Mustafa Yildizdogan _ Bu sene [/B][/QUOTE] öylee canim tek bi soruu sende mi almanyada kalioysun? |
[QUOTE=betüs58;483712]öylee canim tek bi soruu sende mi almanyada kalioysun?[/QUOTE]
[B]Yok , canim fransa malesef :)[/B] |
ehmm allah kurtarsinn cnmm:)
|
Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin,
Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin, Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Ne çok sevmiştim seni ne çok hatırlar mısın, Aşiyan yollarından ses versem duyar mısın, Hala beni düşünür ve hala ağlar mısın, Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin |
Toprak bedenimi sarsa
Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adim, adim yürüyene Yesevi'den baslayan yol Haci Bektas,Yunus kol,kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çaglar açtim,çaglar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kitada ayak izim Üç kitada dilim sözüm Türk’üm, Türk’üm diye sazim Avaz avaz söyleyene Ne Mutlu Türküm Diyene Mustafa Yildizdogan |
Güzel bir türkü...
Fahrettin Karaardıç - Dağlara Düşünce Ayaz |
Ugur IŞILAK...
Gelsende Bir Gelmesende... |
Ugur IŞILAK...
Gelsende Bir Gelmesende... :) |
Firtina kopuyor içimde bilsen
Yagmurum sen olsan, Gözümden insen. Ey benim yoldasim, gönül yüregim, Uykusuz gecemin ihlami bir sen Ya sen gel yanima, ya da ben varayim Derdine derman yarani sarayim Ey benim günesim, isigim, yildizim Seninle olayim sende kalayim Çaresiz kalmisim bagli bilegim Kahretsin sen yoksun, nasil güleyim Ey benim hevesim, arzum, dilegim Yasamak seninle, öl de öleyim Mustafa Yildizdogan |
kral fm i................
|
Yandi gönül çekti ayak
Issiz daglar basindayim Sorman bu yanik halimi Bir sevda atesindeyim Günüm gecem aramakta Yaslar yürek sulamakta Bulmak da var bulmamak da Raziyim ben pesindeyim Karincaya baktim durdum Mustafam kendimi buldum Dört mevsimde yerim aldim Bahar degil kisindayim Hayalinde düsündeyim Mustafa Yildizdogan |
keremcem- SON BİR KEZZZ
|
[QUOTE=doğan bulut;483837]Firtina kopuyor içimde bilsen
Yagmurum sen olsan, Gözümden insen. Ey benim yoldasim, gönül yüregim, Uykusuz gecemin ihlami bir sen Ya sen gel yanima, ya da ben varayim Derdine derman yarani sarayim Ey benim günesim, isigim, yildizim Seninle olayim sende kalayim Çaresiz kalmisim bagli bilegim Kahretsin sen yoksun, nasil güleyim Ey benim hevesim, arzum, dilegim Yasamak seninle, öl de öleyim Mustafa Yildizdogan[/QUOTE] Bu parçaya az geceler değişmedim hani.... ama artık dinlemiyorum. |
ferhat göçer-sen söyle hayat
|
tan-BİLİYOR MUSUNN
|
Haberin varmı?...
FUNDA ARAR... |
[B]Uğur Işılak - Ön Yargıyı Bırak[/B]
|
[QUOTE=Cley;483878][B]Uğur Işılak - Ön Yargıyı Bırak[/B][/QUOTE]
seni diliyorum cley seni |
keremcem-ağlayalım beraber
|
[QUOTE=doğan bulut;483879]seni diliyorum cley seni[/QUOTE]
[B]Destan anlatayım sana İyi dinle beni anla Şaşmazsın ağladığıma Bilsen ne oldu halka Efendiydik köle olduk Pazarda satılır olduk Gül idik bak nasıl solduk İşte bu yüzden ağlarım Ben bunun için ağlarım Dünya bize dar gelirdi Kafir bize vız gelirdi Şimdi iş tersine döndü İşte bu yüzden ağlarım Hakkı bilir hak işlerdik Bu yüzden de efendiydik Boşa değildir kölelik Hatamız için ağlarım... Efendiydik köle olduk Pazarda satılır olduk Gül idik bak nasıl solduk İşte bu yüzden ağlarım Ben bunun için ağlarım [/B] |
KEREMCEM-SON BİR KEZ
|
Mahsun kırmızıgül
ağlama sen.......... |
Cavit karabey
geçmiyor günler............... Dışarda mevsim baharmış, gezip dolaşanlar varmış, günler su gibi akarmış, geçmiyor günler geçmiyor, gönülde eski sevdalar, gözümde dereler bağlar, aynada hayalim ağlar, geçmiyor günler geçmiyor, yanımda yatan yabancı, her söz zehir gibi acı, bütün dertlerin en gücü, geçmiyor günler geçmiyor......................... |
cavit karabey'e devam.
bak yine yollara ağla sevğilim..... |
ve son,
haram olsun, haram olsun hakkım sana haram olsun, sana verdiğim emekler gözüne dizine dursun, artık sevmeyi unuttum, kalmadı tadım tuzum, evi ocağı unuttum, sendeydi tüm umudum, HARAM OLSUN HARAM OLSUN, HAKKIM SANA HARAM OLSUN...... |
mezara girmeme lüzum kalmadı,
ölmeden öldürdün beni, çilem dolmadı, bir aşk için insan böyle ölürmü bilmem, meğer sevmek çok zormuş, gücüm kalmadı, birgün sende seversin, ettiğini çekersin, of of offfffffff sende çekersin....... |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Sibel Can
Cantada Keklik Esen rüzgar uçan kuşlar Getirdiler kara haberi Elin diline dolamışsın beni Çok ayıp Sana olan sevgimi hafife alıp da kendini Üstün tutmuşsun öyle mi çok ayıp Eş dost diyor ki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir diyormuşsun ona buna Daha neler amanın daha neler amma da yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler ammada abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sana mı kaldım Sözüne yeminine ihanet edip nasıl da kıyabildin bize Seni adam gibi adam sanmıştım çok yazık Sana kapılarını kalbimin sonuna kadar açıp Baş köşede yerini ayırmıştım çok yazık Eş dost diyorki gıyabında Atıp tutuyor sağda solda O her emrime amadedir diyormuşsun ona buna Daha neler amanın daha neler ammada yaptın Sen beni çantada keklik farzedip aldandın Daha neler daha daha neler amma da abarttın Ben elimi sallasam ellisi güzelim Kala kala sanamı kaldım.. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img217.imageshack.us/img217/6130/83944062ga3u.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B] |
flash tv de mustafa yıldız doğanı izliyorum
|
[QUOTE=doğan bulut;483951]flash tv de mustafa yıldız doğanı izliyorum[/QUOTE]
tam bende o pragrama odaklanmıştım, mustafa yıldızdogan geldi sahneye, çarşıda kavga çıktı bıcakla yaralama olayı meydana geldi, bakamadım gitti araya. |
keremcem-son birkez
|
Cevap: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle
Son bir kez gir içeri, kapat kitle tüm kapıları,
Ki gitme ihtimalin bile kalmasın, Son bir kez bırak alev alsın, aşkın yongası bedenler, Bu kış yapraklar dalında kalsın. |
soner arıca----kapını ac neolur kapını calan benım
|
sıla-yara bende
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:19. |
|