![]() |
Cevap: Üstteki Üyeyi Banla
[B]bu aralar hiç sivas şiveleri söylemediğin için süresiz banlıyorum seni[/B]
|
dur ben sana bir güzel sac katmeri yapayım sonrada seni banlayımki bana gelip katmer yiyebilesin nasıl iyi fikir dimi.
|
bize katmer yok mu abla:D:D:D aşkolsun
onun için banlanıyorsun kusura bakma:D |
Herkes birbirini banlıyor.Ben kendimi banladım.BAN!
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;449689][B]bu aralar hiç sivas şiveleri söylemediğin için süresiz banlıyorum seni[/B][/QUOTE]
abaaa itleriğ olim ben sağa nöördüm laa? Heçmi ağzımdan duymadığ, unuttuğ ellaham :D |
[QUOTE=sivaslı fd;449762]abaaa itleriğ olim ben sağa nöördüm laa? Heçmi ağzımdan duymadığ, unuttuğ ellaham :D[/QUOTE]
[B]bah güzel gonuştuğun için banlamaktan vazgeçtim illada banla diyorsan süren kısaldı 15 dk banlayayım ozaman bi çay yap bu sürede :D[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;449765][B]bah güzel gonuştuğun için banlamaktan vazgeçtim illada banla diyorsan süren kısaldı 15 dk banlayayım ozaman bi çay yap bu sürede :D[/B][/QUOTE]
abaa o nasıl söz yapmammı heç, hem benim çayımda bir datlı olurki :D |
[QUOTE=sivaslı fd;449774]abaa o nasıl söz yapmammı heç, hem benim çayımda bir datlı olurki :D[/QUOTE]
[B]ÇOK BEKLEMEYİZ DEMİ :D[/B] |
o nasıl söz kardeşim ayrı gayrımı var neden olmasın benim üzerimdeki fd yidide ona denk geldi ayıp ediyosun biliyosunuzki sivaslılar misafir perverdir başımızın üstünde yeriniz var.
|
Çayı yaptım ama kimse gelmedi onun için herkesi banlıyorum... :D herslendim bak şimdi:D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:11. |