![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="DarkOrange"]Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden
Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden Aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı Sevdim sevdim sevilmedim Yine sevdim yalan mı Baharımı kış eden Öpüşlerin yalan mı Harab olan bu gönlüm senin için saray mı Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı İki kadın bir adam aşk çekilir aradan İki kadın bir adam aşk çekilir aradan İkimizide severken ya ondan geç ya benden Hep sarbettim hep affettim Beni aldat diye mi Sevenlerin kaderi ihanet mi çile mi Harab olan bu gönlüm senin için saray mı Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı [/COLOR][/B] |
Ismail YK - Baz gaza.........................
|
MoğoLLar : Ağrı Dağı Efsanesi
Gül teninden oyalanıp süzül de gel Gül bakışlım gözyaşlarım silip de gel Yaram sızlar yalnızlığım bilip de gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü geceleri seni bekledim Akgerdanda gül kokulu tenin özledim Çare bilmez dertlerimle yolun gözledim Gül kokuşlum gel Aya sordum gözlerini kaçırdı benden Gül bakışlım güller aldım ektim yeniden Beni bıraktın gül bakışlım senin idim ben Gül bakışlım gel |
[QUOTE=kronick;336696][B][COLOR="DarkOrange"]Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden
Seni sevdim gönülden anlamadın dilimden Aşkımı gam telinden çaldığında yalan mı Sevdim sevdim sevilmedim Yine sevdim yalan mı Baharımı kış eden Öpüşlerin yalan mı Harab olan bu gönlüm senin için saray mı Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı İki kadın bir adam aşk çekilir aradan İki kadın bir adam aşk çekilir aradan İkimizide severken ya ondan geç ya benden Hep sarbettim hep affettim Beni aldat diye mi Sevenlerin kaderi ihanet mi çile mi Harab olan bu gönlüm senin için saray mı Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]1 dakika öncesine kadar ben de bu şarkıyı dinliyordum.:)hem de 4 defa dinledim. Şidmiyse Müzeyyen Senar-Dalgalandım da duruldum..[/B] |
Muhabbet - Oh Milli Takim Ole Ole
|
[quote=Yiğiter;336705][B]1 dakika öncesine kadar ben de bu şarkıyı dinliyordum.:)hem de 4 defa dinledim.[/B]
[B]Şidmiyse Müzeyyen Senar-Dalgalandım da duruldum..[/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]tarzlarımız birbirine yakın farkındayım şu anda ise Zuhal olcay-güller ve dudaklar 'ı dinliyorum [/COLOR][/B] |
Vurgun.....................
Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana |
[B][COLOR=darkorange]OYA -BORA-Sevmek Zamanı ..................[/COLOR][/B]
|
Yıldız Tilbe .................... benim değilsin
|
ferhat göçer
SEN SÖYLE HAYAT...... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:56. |
|