Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

Abdurrahman 58 29.04.2008 22:49

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=altuntas58;259157]: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ..kardeşlerim hepinize selamlar saygılar[/QUOTE]

aleyna aleykümselam mehmet abicm
allah razı olsun.selametle

abdullah58 29.04.2008 23:28

58 MEMO
IYI ETMISSIN BU SITEYE GIRMEKLE BOLCA SOHBET EDERIZ GARDAS
BENIM ENISTEMDE YILDIZEILININ ICINDE OTURUYOR
2:ANNEM DE KALINDAN
GARDAS SENDE ÖYLE BIR RESIM KOYMUSSUNKI NEMATI GIBI OLMUSSUN(ALINMADA)
POLAT ALEMDAR GÖRMESIN SENI DIZIYE CAGIRIR

dark_yamtar58 29.04.2008 23:39

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

Bütün Beypınarlı arkadaşlarıma selamlar sevgiler evet bakıyorum her gecen gün Sohbetinize katılanlar artıyor öyle bir gün gelecekki.Herkes buraya alışacak aradığı kişiye buradan ulaşacak ve muhabbetlerin en güzeli buradan yapılacak..

abdullah58 30.04.2008 12:29

DARK KARDES SELAM
VALLAHA NE ISLE MESGÜLSÜN BILMIYORUM AMA
RESIME BAKILIRSA
YALOVA KAYMAKAMI GIBISIN
ALLAH ISLERINI RAST GETIRSIN
SELAM VE DUAYLA
ALLAHA ISMARLADIK

abdullah58 03.05.2008 13:31

SELAMÜNALEYKÜM ARKADASLAR
BIZDE GIRMESEK BURAYA UGRAYAN YOK NEREDESINIZ
HAYIRDIR KARDESLER
HEPINIZ SIVASTAKI MACTAMISINIZ YOKSA
SELAMLAR

abdullah58 03.05.2008 14:16

İŞE GİRİŞ BELGESİNİ 1 MAYIS'TAN ÖNCE VEREMEYENLER DİKKAT

Erken emeklilik için SON FIRSAT
Sigortalı olmak için insanların bir kilometrelik kuyruk oluşturacağını söyleseler inanır mıydınız?

Kimsenin inanmayacağı bu olay, özellikle 28 ve 29 Nisan günlerinde gerçekleşti. Binlerce, onbinlerce kişi, "sigortalılık girişi" yaptırabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

YENİ BİR ŞANS

İşe giriş bildirgesini 1 Mayıs 2008’den önce veremeyenler için de bir şans var.

Sigortalı olarak, bu tarihten önce çalıştıklarının, önümüzdeki günlerde de bildirilmesi mümkün.

Örneğin 28 Nisan 2008 tarihinde işe başlanıldığı, 5 Mayıs ya da izleyen tarihlerde de bildirilebilir. Bu durumda, "geç bildirim" nedeniyle, işverene 608,40 YTL "idari para cezası" kesilir. Çocuk ya da büyük de 28 Nisan 2008 tarihi itibariyle, sigortalı olarak başlangıç yapmış olur. Daha ötesi Haziran ya da Temmuz aylarında da 1 Mayıs 2008 tarihinden önce işe başlayanlar bildirilebilir. Bu durumda, idari para cezası biraz artar ve 608,40 YTL’lik ceza 76,05 YTL fazla olarak ödenir.

ŞÜKRÜ KIZILOT - HÜRRİYET

03.Mayıs.2008 10:26:19
HA GAYRET ARKADASLAR SIGORTAYA KAYIT OLMAMIS KIMSE KALMASIN
SIZLERDE KAYIT OLDUNUZMU
BEYPINARLI 58

Abdurrahman 58 03.05.2008 15:21

[QUOTE=Apokan58;260546]İŞE GİRİŞ BELGESİNİ 1 MAYIS'TAN ÖNCE VEREMEYENLER DİKKAT

Sigortalı olmak için insanların bir kilometrelik kuyruk oluşturacağını söyleseler inanır mıydınız?

Kimsenin inanmayacağı bu olay, özellikle 28 ve 29 Nisan günlerinde gerçekleşti. Binlerce, onbinlerce kişi, "sigortalılık girişi" yaptırabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

YENİ BİR ŞANS

Sigortalı olarak, bu tarihten önce çalıştıklarının, önümüzdeki günlerde de bildirilmesi mümkün.

Örneğin 28 Nisan 2008 tarihinde işe başlanıldığı, 5 Mayıs ya da izleyen tarihlerde de bildirilebilir. Bu durumda, "geç bildirim" nedeniyle, işverene 608,40 YTL "idari para cezası" kesilir. Çocuk ya da büyük de 28 Nisan 2008 tarihi itibariyle, sigortalı olarak başlangıç yapmış olur. Daha ötesi Haziran ya da Temmuz aylarında da 1 Mayıs 2008 tarihinden önce işe başlayanlar bildirilebilir. Bu durumda, idari para cezası biraz artar ve 608,40 YTL’lik ceza 76,05 YTL fazla olarak ödenir.

ŞÜKRÜ KIZILOT - HÜRRİYET

03.Mayıs.2008 10:26:19
HA GAYRET ARKADASLAR SIGORTAYA KAYIT OLMAMIS KIMSE KALMASIN
SIZLERDE KAYIT OLDUNUZMU
BEYPINARLI 58[/QUOTE]

ben yaptırmadım apokan abi.7 sene geç emekli olacaz artık napalım.

58memo 03.05.2008 20:19

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE]v58 MEMO
IYI ETMISSIN BU SITEYE GIRMEKLE BOLCA SOHBET EDERIZ GARDAS
BENIM ENISTEMDE YILDIZEILININ ICINDE OTURUYOR
2:ANNEM DE KALINDAN
GARDAS SENDE ÖYLE BIR RESIM KOYMUSSUNKI NEMATI GIBI OLMUSSUN(ALINMADA)
POLAT ALEMDAR GÖRMESIN SENI DIZIYE CAGIRIR[/QUOTE]

[B]Soul kardes sende buruya girmekle iyi yapmissin. memati gibi oldugum cok kisi söyledi :), YOk alinmam. Bende bütün beypinarlilara selam ve saygilarimi sunarim.[/B]

abdullah58 03.05.2008 22:42

İŞE GİRİŞ BELGESİNİ 1 MAYIS'TAN ÖNCE VEREMEYENLER DİKKAT

YENİ BİR ŞANS

ŞÜKRÜ KIZILOT - HÜRRİYET

YOK KARDES FIRSATI DAHA KACIRMAMISSINIZ
TEMMUZUN SONUNA KADAR ZAMANI VARMIS
YETISTIREMEDIM DIYORMUSSUN-AZ BIR CEZASI VARMIA 60 YTL YMIS
DEMIN SAMANYOLU TV DE CIKAN OO UZMAN KISI VARYA OANLATTI

dark_yamtar58 03.05.2008 22:58

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=Apokan58;258717]--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaşlarım...27.04.2008 Cumartesi günü Sakarya İli Hendek İlçesinde yaşayan Gümüşdere Köylüleri olarak yaklaşık 10 kiş bir araya gelerek Sivas ve köyümüzün de sıkca adının geçtiği çok güzel bir sohbet yaptık.Eski güzel günleri yad ettik.Böyle güzel sohbetlerin daha sık olması dileği ile sohbete katılan bütün köylülerime teşekkür ediyorum.
DARK-KARDES BEN GELDIMYAZDIM SEN YOKTUN
ISTE BUDA SANA KANITIMDIR
AÖÖAHA AMANET OL[/QUOTE]

Selamlar Apo Kardeşim selamını aldım allah senden razı olsun şu aralar işlerim biraz fazla siteyede yazamıyorum.Geçenlerde Yıldız Dağına özlem diye bir sayfa açtım oraya bile fazla giremedim.Yinede açtığım sayfayı ziyaret eden yazı yazanj arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum.Apo Yıldız Dağı 40 sene önce çocukluğumun geçtiği ereklerinde onlarca köyü barındıran çok görkemli Sivasın belli başlı dağlarından biridir.Çevresinde buz gibi pınarlar rengarenk çiçekler,kekik kokan yüzlerce tepe vardır.İnşallah birgün hep beraber bir ızgara sefası yaparız.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:33.