![]() |
Cevap: YENİ SİGARA YASASI
tutturamadın klozet kapağı tütün zaten kırılarak işleniyor ne istiyorsunuz benden yahu naapalım bırakamıyorum bende iradesiz çıktım işte aşkolsun size be sattınız beni şu yasağa haa kırıldım size.
|
[QUOTE=klozet_kapagi;530610]inşallah tütüne kıran gelir !!![/QUOTE]
Ne güzel demişsin...:D:D:D |
[COLOR="Red"][B]Vallaha icen icer icmeyen icmez, herkesen zararlarini biliyor zaten... icme hem sagligini koru hemde cepteki parani:D [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=58Sevda;530903][COLOR="Red"][B]Vallaha icen icer icmeyen icmez, herkesen zararlarini biliyor zaten... icme hem sagligini koru hemde cepteki parani:D [/B][/COLOR][/QUOTE]
haklısın bencede öle iyiki sigara derdim yok:D |
içmeyenlerden olmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz ama elimden bişiy gelmiyor ne yazıkki
34 yıldır içiyorum bırakmak kolay değil maalesef.kolayını bilen varsa buraya yazsın bırakayım . |
[QUOTE=ayten58;531015]içmeyenlerden olmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz ama elimden bişiy gelmiyor ne yazıkki
34 yıldır içiyorum bırakmak kolay değil maalesef.kolayını bilen varsa buraya yazsın bırakayım .[/QUOTE] Ben düşünce gücü ile sigaranın bırakılacagına inanıyorum,önemlı olan kafada bitirmek... |
işte o kafayı bulmak gerek önce gönlüm canım benim nerde bende o kafa gız 46.buçuk yıldır kullanıyom kele eskidi iycene yeniside nakil olmuyor daha tıp o gader irellemedi gıı ecik daha bekleyim bahalım belki bişiyler olur şaka bir yana az şeyler yaşamadım benim yerimde kim olsa bırakamaz tatlım koly değil çocuk yaşta başlayıp bu güne kadar gelmek ama bitkisel ilaçlarla deniycem bırakmayı inşallah bırakırım.
|
en azından ben içmiyorum :)
|
ben sigarayı terk edeli iki yıl oldu o beni arasada ben ona cevap vermedim
şimdi çok mutluyum daha önce terk etmek varmış |
ayteni görüyosunuz işte bende aynı ayten gibiyim kele bırakamıyom tesadüfwe bakarmısınız ikimizde aynıyız banada 34 yıl oldu bende bırakamıyom.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:32. |