![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B][IMG]http://www.loadtr.com/b-86196-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1_g%C3%BCl.gif[/IMG]
1. gürün_güzeline 2. Sweetgirl 3. ismi gecmeyen sivaslilar.net üyelerine[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Yani SivasLady beni nasıL unutursun ?!
Oh my god oh my god !! ='( :D:D:D:D:D:D:D SivasLAdy Seva SivasLı_Gız :)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;280963][B][COLOR="DarkRed"]Yani SivasLady beni nasıL unutursun ?!
Oh my god oh my god !! ='( :D:D:D:D:D:D:D SivasLAdy Seva SivasLı_Gız :)[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]:D senin beni unuttugun gibi tek tek gezdim hepsine baktim sadece gürün_güzeli (sagol canim) yazmis nickimi eee gözden irak olan gönüldende irak olurmus aktif olmayanlar unutuluyor :rolleyes:[/B] |
Bu sefer kendi köylülerime vereceğim:
aspasya58 ablama Yüceltunç ve dinakaki kardeşlerime veriyorum. NOT: ÇİÇEK VERMEYİN, ÜCRETİNİ HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLAYINIZ :) |
BU KEZ [COLOR="DarkRed"][B]CAGE85 FM[/B][/COLOR] ÇALIŞANLARINA VE TÜM DİNLEYİCİLERİNE GÖNDERİYORUM.
|
[B]yaw ne 3 kısıssı
alın benden hepınıze cıcek[/B] :D:D [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/9105/ccker5.jpg[/IMG] |
[QUOTE=umit_koc;280985]BU KEZ [COLOR="DarkRed"][B]CAGE85 FM[/B][/COLOR] ÇALIŞANLARINA VE TÜM DİNLEYİCİLERİNE GÖNDERİYORUM.[/QUOTE]
EYWALLAH GARDASIM BENIM SAOLASIN |
[QUOTE=SivasLady;280966][B]:D senin beni unuttugun gibi
tek tek gezdim hepsine baktim sadece gürün_güzeli (sagol canim) yazmis nickimi eee gözden irak olan gönüldende irak olurmus aktif olmayanlar unutuluyor :rolleyes:[/B][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"] Aynen :rolleyes: hem ben senin adını çok duıymadım bilem yorumlarını pek göremedim Sivas_lady cnm ' a ( kızmıosn dımı ben boleim xD :D:D ) grn gsline sivslı melaq a [/COLOR][/B] |
Sivas_lady, GÜRÜN GÜZELİ VE KENDİME GÖNDERİYORUM:):)
|
Berat.demir, peri58 ve akif gardasima göndeiyorum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:34. |