![]() |
Cevap: sensizlik fakültesi
Cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana
Mendili kan kokan sevgili arkadaşım Usta bakışların keşfettiği rahatlıkla arkama yaslandım elimde şah mat yüzüğümde tek taş siyanür adınla bulanan bir aşkın, bir maceranın macerasında yolun sonunu söylüyordu günahkâr iki melek bu satırlar m.m £nın o mayra şiirinden......... var olsun m.m |
Hadi baştan başlayalım
en baştan bir 45'lik kadar kısa, bir 45'lik kadar kesin biri plâk, biri tabanca Adı: Imagine hadi çıkaralım geçmişimizde suç ortağı ne varsa Herkesin düşmanına benzediği bu dünyada ne eksik bizde, ne fazla ne arıyoruz şimdi şu kundaklanmış yılların başında kendimiz bulalım kara kutuyu ne kadarını kurtarabilmişiz kendimizin hadi sayım yapalım ilk iş bu şiire "Imagine" adını koyalım. . . . ne kadar uzak görünüyordu bize oysa geldik. işte burasındayız Adını "Imagine" koyduğumuz şiirin Ne kadar uzak görünüyordu bize Oysa geldik. İşte buradayız. |
Cevap: --->: sensizlik fakültesi
[QUOTE=kronik;301688][B][COLOR="DarkOrange"]yazıyorum zaman zaman ama burda paylaşmam telif hakkı isterim sonra birleri kopyalar falan falan şiirlerimi ünlü olurlarsa ben ne yaparım ?
[/COLOR][/B][/QUOTE] valla haklısın bu yazıyı gorunce ddddaaaannnkkkk ettı bende senınle aynı fıkırdeyım.. |
Zamansız geldin biraz
Bende tam ağlıyordum. Elimde bavulum Burdan çekip gidiyordum. Yanımda bana aldığın; Ufak oyuncağım... Sorma...!'Neden diye ?' Sen Anlamazsın Son aşkım olacaksın..! Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorken g iderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksiklerimi kapatıyorken...Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin..!İyileşen sensizlik değildi Hayattı belkide...Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi...Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum...Onun için sormaya hakkın yok sorma sorma ' Neden ? ' diye...Sadece izle gidişimi hatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında..!O oyuncak yeter bana özlemime...Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya...! Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yokettim. Sana anlatamasamda ; Gururumu hapsettim.... Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama..Senin orda gözü yaşlarla yıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmek Hepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek...Ah sevgilim canımdan sen kopuyor biz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimle sustuklarımla boşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum...Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra...!Tek bildiğim tek aradığım yeni bi ben...Sensiz bi ben...!Eskisi gibi..Senden öncesi gibi...!!! Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum....! |
''Yüreğimdeki melodinin huzurunda,dudağımda yitik bir aşkın şarkısı ile yol aldım,senden uzaklaşıyorum. ''
başarabildın mı ? |
kronik.
benden sana ufak bi hediye...ne olur renklendır yazılarını yuregin cok acımış belli uzme senı seven butun dostlarını..... |
Bir gün o seni hiç,
Ama hic sevmediğini söylese bile , Senin sevginde azalma olmayacaksa Ve ölünceye kadar onu aşkların En olumsuzu ile sevebileceksen; İşte o zaman Onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, Gercek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek Ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O , hiç sen olmasan bile, Seni bir parça sevmese bile.... Ümit Yaşar OĞUZCAN |
[B][I][COLOR="DarkRed"][COLOR="darkred"][COLOR="Sienna"][CENTER]Korktum
Yiğit belleridim ben de kendimi, Cananın peşine sürmekten korktum, Yarıp çıkamadım kader bendini, Gül yüzlümü cana sarmaktan korktum. Karşı koydu bana bütün bir yöre, Sevgiye engeldi sılada töre, Aldılar elimden göz göre göre, Tüm aleme karşı durmaktan korktum. Çaldılar sevdami, hem de çok erken, Ben ağu çiğnedim, eller bal yerken, Bin canım olsaydı veririm derken, Bir canı yar için vermekten korktum. Şimdi ki bu halim aşkın mirası, Öderim yıllardır gönül kirası, Kapanır sanmıştım sevda yarası, Yeniden bir aşka ermekten korktum. Al, yeşil giydirip gelin ettiler, Yüreğimi kızgın köze ittiler, Sanki ciğerimden alıp gittiler, Belki gerçekleri görmekten korktum. Çekipte aldılar yarı elimden, Sevdasız hayatım beter ölümden, Bıkmadı ki felek bana zulümden, Feleğin defterin dürmekten korktum. Gayri hayat acı, yüzülsün postum, Anlayan olmadı, meramım, kastım, Aşkıma karşıydı ailem, dostum, Eşimi, dostumu kırmaktan korktum. Çok geç oldu artık, yar benden ırak, Siyahi gönlüme bulunmaz durak, Acıyı yıllarca gizledi yürek, Aşkımı ortaya sermekten korktum. Hasan Ilter [/CENTER][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B] ............................................... |
[B][COLOR="DarkOrange"]O kadar da önemli degildir birakip gitmeler
arkalarinda doldurulmasi mümkün olmayan bosluklar birakilmasaydi eger. Dayanilmasi o kadar da zor degildir büyük ayriliklar bile en güzel yerde baslatilsaydi eger. Utanilacak bir sey degildir aglamak yürekten süzülüp geliyorsa gözyasi eger. Yüz kizartici bir suç degildir hirsizlik çalinan birinin kalbiyse eger. Korkulacak bir yani yoktur asklarin insan bütün derilerden soyunabilseydi eger. O kadar da yürek burkmazdi alisilmis bir ses hiçbir zaman duyulmasaydi eger. Daha çabuk unuturdu belki su sizdirmayan sarilmalar kara sevdayla sarip sarmalanmasalardi eger. Belirsizlige yelken açardi iri ela gözler zamanla öylesine delice bakmasalardi eger. Çabuk unutulurdu islak bir öpücügün yakici tadi belki de kalp gögüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eger. Yerini baska seyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin son sigara yudum yudum paylasilmasaydi eger. Düslere bile kar yagmazdi hiçbir zaman meydan savaslarinda korkular aski agir yaralamasaydi eger. Su gibi akip geçerdi hiç geçmeyecekmis gibi duran zaman beklemeye degecek olan gelecekse sonunda eger. Rengi bile solardi düslerdeki saçlarin zamanla tanimsiz kokulari yastiklara yapisip kalmasaydi eger. O büyük o görkemli son ölüm bile anlamini yitirirdi yasanilasi her sey yasanmis olsaydi eger. O kadar da çekilmez olmazdi yalnizliklar son umut isigi da sönmemis olsaydi eger. Bu kadar da isitmazdi belki de bahar günesleri her kaybedisin ardindan hayat yeniden baslamasaydi eger. Kahvaltidan da önce sigaraya sarilmak sart olmazdi belki de dev bir özlem dalgasi meydan okumasaydi eger. Anilarda kalirdi belki de zamanla ince bel namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eger. Uykusuzluklar yikip geçmezdi kisacik kestirmelerin ardindan dokunulasi ipekten bir o kadar uzakta olmasaydi eger. Issiz bir yuva bile cennete dönüsebilirdi belki de sicak bir gülüsle isitilsaydi eger. Yoksul düsmezdi yillanmis sarap tadindaki siirler böylesine kulagina okunacak biri olsaydi eger. Inanmak mümkün olmazdi her askin bagrinda bir ayrilik gizlendigine belki de kartvizitinde "onca ayriligin birinci dereceden failidir" denmeseydi eger. Gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar ihanetinden onlar da payini almasaydi eger. Issizliga teslim olmazdi sahiller kendi belirsiz sahillerinde amaçsiz gezintilerle avunmaya kalkmamis olsaydin eger. Sen gittikten sonra yalniz kalacagim. Yalniz kalmaktan korkmuyorum da ya canim ellerini tutmak isterse... Evet Sevgili Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu kim uzanmak isterdi ince parmaklarina mazilerinde görkemli bir yasanmisliga taniklik etmis olmasalardi eger!! _____________(ç)_alıntı ____ [/COLOR][/B] |
Bir gün o seni hiç,
Ama hic sevmediğini söylese bile , Senin sevginde azalma olmayacaksa Ve ölünceye kadar onu aşkların En olumsuzu ile sevebileceksen; İşte o zaman Onu seviyorsun demektir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:08. |