![]() |
Cevap: Kürt Sorunu Varmi?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=6771&token=29099][img]http://resimzade.com/Show.html?i=6771&token=29099[/img][/url]
|
olmayan bir sorunu varmış gibi gösteripte bölücülük ve propaganda yapmakta neyin nesi kürt sorunu olmuş olsa su an ülke ne bu durumda olur nede bu furumda kalır.
|
[QUOTE=heartache58;414530][B][COLOR="DarkSlateGray"]'Ne mutlu Türküm diyene yazılarının silinmesi lazım geç bile kalındı' neden bukadar gerekli bu yazının silinmesi anlayamadım..[/COLOR][/B][/QUOTE]
İnsan Temel Hak ve Hürriyetlerine aykır Bu ülkede başka ırktan insanlarda yaşıyor mecburmu bu insanlar Türk olmadıkları halde ne mutlu Türküm demeye size başka ülkede böyle bir dayatma olsa karşı çıkmazmısınız |
yazıların ççoğunu okumaya çalıştım.ben van da yaşıyorum.sitede olan arkadaşların dediklerinin çoğu yanlış ve yanlı.gelin buraya sıkıyorsa.milliyetcilik naralarınızı burda atın.oralardan bakıldığı gibi değil buralar.ne o kadar aşırı kürtçülük var .ne de devlet isteyen...devir değişti.söylemler değişti..buraya geçmiş söylevleri yazmayın.ayıptır günahtır...böyle şeyler...
dinleyin ne istiyorlar istediklerini vermek zorunda da değilsiniz milliyetçi diye geçinen arkadaşlara söylüyorum vatanını en çok seven işini en iyi yapandır........... yapmayanlara duyurulur..... |
[QUOTE=seva;414600]İnsan Temel Hak ve Hürriyetlerine aykır
Bu ülkede başka ırktan insanlarda yaşıyor mecburmu bu insanlar Türk olmadıkları halde ne mutlu Türküm demeye size başka ülkede böyle bir dayatma olsa karşı çıkmazmısınız[/QUOTE] boyle bir dayatma vatandası olmadıgım bir ülkede zaten yapılamaz...Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüdür 'Ne mutlu Türküm diyene' unutmayalımki bu günkü rahatlıgımızı,cumhuriyeti ona borcluyuz ve sahip cıkmak zorundayız.. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]
Ne mutlu türküm diyene lafı ırkcılık asilamaya meyyal, ülkemizi sevmek ise birlikteligi saglar deyip anlasamaz mıyız ?:) [/FONT][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;414475]Bu yakışıksız sözü kullanan arkadaşımız kendiside devlet memuru. TC'nin en büyük makamında görev yapmış birine o ifadeyi kullanıyorsa diyecek birşey bulamıyorum. Bu görevde bulunan kim olursa olsun benim aldığım terbiye o ifadeyi kullanmama müsade etmez.
Bu arkadaşımız ya bilmeyerek kullandı o ifadeyi yada bilerek bilemeyiz. Bu ifadeden dolayı özür dilemelidir. Hem sitemiz saygınlığı ve düzeyi bakımından da önemlidir.[/QUOTE] benim o kelimeyi kullanarak ne söylemek istediğimi sizin gibi zeki insanların anlaması gerekiyordu ayrıca Anadoluda bir sözdür bu eğer ilk kez duyuyorsanız diyecek bir şeyim yok ben hiç bir makama hiç bir kişiye hakaret etmedim o benim görüşümdür ya saygı duyarsınız yada kaale almayıp cevap vermezsiniz ikiside sizin seçeneğiniz bu tür söylemlerle beni kışkırtmaya çalışmanız sizin gibi düşünenlerin tek silahı zaten ama ne gaza gelirim, nede kimseye hakaret ederim sitenin saygınlığına gelince üstad arif bütün siteyi tek tek dolaşırsan benim söylemiş olduğum söz çoğu söylenenlerin yanında fasa fiso kalır madem bu kadar titizsiniz aynı duyarlılığı her zaman göstermelisiniz ama dedimya sizin gibi düşünmeyenlerin sözlerini, varlığını kabul etmekte çok zorlanıyorsunuz. ama artık bunu kabul edin lütfen. sizin gibi düşünmeyen insanlarda var bu ülkede. saygılar..... [QUOTE=heartache58;414604]boyle bir dayatma vatandası olmadıgım bir ülkede zaten yapılamaz...Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüdür 'Ne mutlu Türküm diyene' unutmayalımki bu günkü rahatlıgımızı,cumhuriyeti ona borcluyuz ve sahip cıkmak zorundayız..[/QUOTE] Acaba Atatürk bu sözü söylerken dağlara yazmamızımı, yoksa ruhumuza işlemesinimi istedi şekilci düşünmekten başka bir şey değil askerde o yazıyı yazmak için dağa çıkanınız varmı hiç eminimki o yazıyı yazmak için çıkarken kim bilir ne küfürler edilmiştir. hem Atatürk ün bir çok sözü var, neden sadece bu sözü yazıyoruzki dağlara |
[QUOTE=heartache58;414604]boyle bir dayatma vatandası olmadıgım bir ülkede zaten yapılamaz...Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüdür 'Ne mutlu Türküm diyene' unutmayalımki bu günkü rahatlıgımızı,cumhuriyeti ona borcluyuz ve sahip cıkmak zorundayız..[/QUOTE]
Atatürk söylemiştir Bize dayatmamiş sizde böyle demek zıorundasınız diye.. |
[QUOTE=heartache58;414604]boyle bir dayatma vatandası olmadıgım bir ülkede zaten yapılamaz...Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüdür 'Ne mutlu Türküm diyene' unutmayalımki bu günkü rahatlıgımızı,cumhuriyeti ona borcluyuz ve sahip cıkmak zorundayız..[/QUOTE]
ayrıca Atatürk ''Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' diyor. şimdi bu söze uygun davranmayan sporcuları ne yapmamız lazım ;) |
[QUOTE=seva;414628]Atatürk söylemiştir Bize dayatmamiş sizde böyle demek zıorundasınız diye..[/QUOTE]
Dayattıgını söylemedim zaten,ayrıca vatanını seven insan zaten gururla soyler,dayatmaya gerek yok.. [QUOTE=özdemir;414631]ayrıca Atatürk ''Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' diyor. şimdi bu söze uygun davranmayan sporcuları ne yapmamız lazım ;)[/QUOTE] bişey yapmanız lazım değil ;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:29. |