Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

seva 31.08.2009 15:30

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=Militan_Asena58;455541]Adı aslında kardeşlik projesidir ama Medya dayatması oylemi ? :D o zaman bunada bir ONE minute desinde bu medya dayatması dursun , Başbakansa tepkisini koysun ! Böyle ucuz bahanelerle milletin karşısına cıkmayın artık ya güldürtmeyin kendinize ...

Artı Ben bütün Kürtler haindir demiyorum ama Sözde temsilcileri olan Dtp partisin mitiglerine Apo İTİNİN !! Parkatını acıp slogan atan yandaşlarına ben Kardeş demem ! Türk milleti SEHİTLER ÖLMEZ VATAN VÖLÜNMEZ derken provakatör olur Kürtler PKK pankartları açar Demokrasi Barış güvercinleri olur mubarek ![/QUOTE]
Devletin çabası doğudaki cahil kürt kardeşlerimizin beynini yıkayıp terörist hale getirilmesini engellemek ve PKK ya dur denmesi..
Kardeşim ben onlara kardeş mi deyin diyorum demeyin size zorla kardeş Başbakan ONE minute derse medya susacak mı tepkisini her zaman dile getiriiyor medya mileti ve vatan gidiyor korkusuyla yaşayanlar saptırıyor tipki ONE minute de olduğu gibi....

Urumçi 31.08.2009 16:36

[QUOTE=seva;455537]Siz hiç mi gazetelerde veya başbakanı dinlemiyorsunuz adı aslında Kardeşlik projesidir..

Kürt açılımı diye medya söylüyor medya dayatması...

Tabiki kürt değil aramızda binlerce Türk olan hainlerde var Allah bildiği gibi yapsın...

Allah aşkına onları sayarsanız sayılı kişilerdir onları diyenler siz 5 parmağın 5 ini bir sanarsan bütün kürtler haindir...[/QUOTE]

[B]Tamam o zaman kürt kökenli Türk vatandaşlarımız çoğuda bu sorunun olduğuna inanmıyor, iktidar böyle bir sorun varmış gibi inandırıyor. PKK Kürt sorunu değildir, marksist materyalist düşünceyle hareket ettiğini iddia eden 400ü aşkın emperyalist şirketin desteklediği, arkasında amerika ve israil gibi ülkelerin bulunduğu bölücü bir milis kuvvettir. Hatırlatırım sünnetsiz ermeni PKK militanlarını. Evet Asala'nın devamıdır PKK, silah desteğini ilk süryanilerden almış, ermeni diasporası ve Amerika tarafından desteklenen bir terördür. Kürtlerle bağdaştırmak amaçsız.

Madem yapıyorsun açılım bitir bakalım doğudaki feodal beyleri de görüyüm, açılım budur. Her şey ekonomiktir. Ancak o doğudaki Feodal Beyler Bugün AKP'den milletvekiliyken, CHP'den milletvekiliyken böyle bir açılım da yapılamaz arkadaş...

Kısacası Kürt sorunu yoktur, her kürt menşaeli vatandaş terör yandaşı değilse. Ekonomik güneydoğu sorunu vardır..... Tayyip Erdoğan Efendi 12 Milyar Lirayı doğuda heba ettiğinde sesimiz çıktımı, size soruyorum Efendiler!!![/B]

seva 31.08.2009 17:35

[QUOTE=Urumçi;455626][B]Tamam o zaman kürt kökenli Türk vatandaşlarımız çoğuda bu sorunun olduğuna inanmıyor, iktidar böyle bir sorun varmış gibi inandırıyor. PKK Kürt sorunu değildir, marksist materyalist düşünceyle hareket ettiğini iddia eden 400ü aşkın emperyalist şirketin desteklediği, arkasında amerika ve israil gibi ülkelerin bulunduğu bölücü bir milis kuvvettir. Hatırlatırım sünnetsiz ermeni PKK militanlarını. Evet Asala'nın devamıdır PKK, silah desteğini ilk süryanilerden almış, ermeni diasporası ve Amerika tarafından desteklenen bir terördür. Kürtlerle bağdaştırmak amaçsız.

Madem yapıyorsun açılım bitir bakalım doğudaki feodal beyleri de görüyüm, açılım budur. Her şey ekonomiktir. Ancak o doğudaki Feodal Beyler Bugün AKP'den milletvekiliyken, CHP'den milletvekiliyken böyle bir açılım da yapılamaz arkadaş...

Kısacası Kürt sorunu yoktur, her kürt menşaeli vatandaş terör yandaşı değilse. Ekonomik güneydoğu sorunu vardır..... Tayyip Erdoğan Efendi 12 Milyar Lirayı doğuda heba ettiğinde sesimiz çıktımı, size soruyorum Efendiler!!![/B][/QUOTE]
Kürt sorunu yok var demiyoruz sorun PKK tarafından kandırılan Kürt vatandaşlarımız proje onun için yapılıyor

ofgurleyuk78 31.08.2009 18:14

Kürtlere verilen haklar bize verilmiyor. Apo kahraman oldu. Kürtler bizlere meydan okuyor. Polisten korkmuyor, taş atıyor, molotof kokteyl atıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Bizlerden biri atsa dünyayı dar ederler. Biz onları vatandaş biliyoruz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.

nazimgulturk 31.08.2009 18:44

Böyle bir proje kesinlikle bu ülkede iç çatışmayı körükler..Teröristlerin hoşuna giden bir işe ben asla destek vermiyorum..Dtp denen hainlar oluşumu yada AB 'NİN MAŞASI DA DENEBİLİR..Pkk nın sözcülğünü yaparak bu projeyi destekliyor..Ben bu ********lerin olduğu her alanı boykot ederim..Bu memleket için asla olumlu bir iş düşünmeyecekler..Çünkü hepsi dışardan cesaret alıyor..Son dönemde de AKP den yüz bulup amaçlarına ulaşma gayesindeler..Böyle ayrılıkçı bir faaliyet birileri istiyor diye adına demokrasi denilip asla ve asla uygulanamaz..Hangi ab ülkesinde var böyle bir demokrasi ..Ya da abd nin neresinde var..Demokrasi diye diye teröristleri meclise soktular..Şimdi de toprak verme çabasındalar ..Bu demokrasinin altından destek veren kimse kalkamaz..

ayten58 31.08.2009 19:20

iyide yarın açılıyor kürt açılımı diyarbakırda buna ne demeli hani neyin ne olduğu belli değildi. daha nasıl belli olacak bilmemki hekesin her yerden diafon alıp bağırmasımı gerekiyor kürt açılımı olacak diye.

Cley 31.08.2009 20:25

[QUOTE=ofgurleyuk78;455665]Kürtlere verilen haklar bize verilmiyor. Apo kahraman oldu. Kürtler bizlere meydan okuyor. Polisten korkmuyor, taş atıyor, molotof kokteyl atıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Bizlerden biri atsa dünyayı dar ederler. Biz onları vatandaş biliyoruz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.[/QUOTE]

[B]Bu ülkede polise askere taş atanı molotof atanı herkes biliyor merak etmeyin siz[/B]

Urumçi 31.08.2009 20:28

[QUOTE=Cley;455700][B]Bu ülkede polise askere taş atanı molotof atanı herkes biliyor merak etmeyin siz[/B][/QUOTE]

şimdi onlara destek veren örgütleyen fitilleyen DTPlilerde muhattap alınarak bir kürt açılımı aldı başını gidiyor...

Cley 31.08.2009 20:33

[QUOTE=Urumçi;455704]şimdi onlara destek veren örgütleyen fitilleyen DTPlilerde muhattap alınarak bir kürt açılımı aldı başını gidiyor...[/QUOTE]

[B]DTP onların meclisteki temsilcisidir. DTP nin olmadığı bir açılım düşünülemez. Ama bu değildirki DTP nin istedikleri yerine getirilecek. Dinlersin şartlarını uymazsa reddedersin. [/B]

ayten58 31.08.2009 20:59

umarım dediğin gibi olur cleycim umarım ama hiç sanmıyorum
hemde hiç.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:14.