![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir mektup yaziyor kalemi kursun,
O yarin hayali karsimda dursun, Isterise beni kalbimden vursun, Yasayam ben sarim olmazsa. |
cikar artik tatli-dilli netten
mahrum kalacagim biraz sohbetten herkese dilerim hayirli geceler eminim dilim isimlerinizi heceler |
Bana ne kardesim paradan puldan,
Gecemez ki insan sevdigi kuldan, Istemem atlasi memnunum culdan, Bütün dünya sizin olsun istemem. |
Vurmak gerek ati karli daglara,
Gönül verdim zülfündeki baglara, Ölüm var söyleyin kalan saglara, Güvenmeyin dünya malina beyler. |
[quote=sandalli;346262]Kronick bayramda tatli yedin mi,
Bizim icin sende dua ettin mi, Büyüklerin ellerinden öptün mü, Harclik topladiysan hadi paylasak.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]ben çok tatlı yiyemedim harçlık alacak yaşı çoktan geçtim zaten çok da gezemedim bütün bayramı nezle ile geçirdim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;346389][B][COLOR="DarkOrange"]ben çok tatlı yiyemedim
harçlık alacak yaşı çoktan geçtim zaten çok da gezemedim bütün bayramı nezle ile geçirdim [/COLOR][/B][/QUOTE] Nezle nedir ki benim yüregim yara, Hayat beni düsürdü bak yine dara, Ne günesi gördüm hasretim kara, Derdim coktur hangisine yanayim. |
[B][COLOR=darkorange]of of yine abim düşmüş dara[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yine başlamış karalar bağlamaya sarısı düştü yine aklına[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ağlamaya ne var dert 1 olsa?[/COLOR][/B] |
Yol göründü yine ise gitmeli,
Yorgunluk var serde ne etmeli, Bu hasretlik yeter gayri bitmeli, Derdim coktur hangisine yanayim. |
Bu nezle illeti bayramda geldi,
Gele gele meret senimi buldu, Sandalli senin icin duaya durdu, Kronicke acil sifa ver Mevlam. |
Bir bayram daha geçti ömürden
Hesap sorarım geçen günlerden Bir of çektim yine çok derinden Geçmiş hep hüzün verir yürekten |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:21. |
|