![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
Hep ben geliyom bu ne yawwww
benden sonra Eyüphan abim gelsin |
malesef veyselciğim 2-3 gün geç kaldım ama ben geldim
benden sonrada dark_yamtar gelir herhalde :) |
hayırrr bennnnnn davetsiz amaa ehhh artıkk :D
sanırım ozan sandallim gelirr |
[QUOTE=omercoskun;340471]malesef veyselciğim 2-3 gün geç kaldım ama ben geldim
benden sonrada dark_yamtar gelir herhalde :)[/QUOTE] Vallahi beni bir çağırdı ;;;((( :):):) Geldim kardeşim....... Benden sonra Arifbey gelsin o artık bize selam vermiyor Sosyeteye katıldı ama neyse. |
[quote=dark_yamtar58;340484]Vallahi beni bir çağırdı ;;;((( :):):) Geldim kardeşim.......
Benden sonra Arifbey gelsin o artık bize selam vermiyor Sosyeteye katıldı ama neyse.[/quote] Ric ederim gardaşım olurmu hiç iftiraa yaaa:) Bakkk geldimmm işteee;) Sanırım şimdide soyadaşım ömer gelir:) |
sen davet ettinde ne zaman gelmedim soydaşım arif abim
benden sonra da darkyamtar gelir muhtemelen ? doğru taahmin mi acaba ?????? |
[QUOTE=omercoskun;340488]sen davet ettinde ne zaman gelmedim soydaşım arif abim
benden sonra da darkyamtar gelir muhtemelen ? doğru taahmin mi acaba ??????[/QUOTE] Ne demek kardeşim Ben hep çağırılan yere gitmişimdir.:)Ben geldim işte. Benden soreda Sandalli kardeşim gelir.......... |
Sen cagirdin geldim, kalp kalbe karsidir
Arif abi gelsin simdi de. |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok abicim ben geldim
sen bekliyon arif abiyi ama yokkk sansina küs :) benden sonra gelecek ama insallah ARIFFFFF ABBBIIIIIIIII [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340661][I][CENTER][COLOR=magenta][B]yok abicim ben geldim[/COLOR][/CENTER]
[/I] [CENTER][I][COLOR=magenta]sen bekliyon arif abiyi ama yokkk sansina küs :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=magenta]benden sonra gelecek ama insallah[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=magenta]ARIFFFFF ABBBIIIIIIIII[/B] [/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] geldimm geldimmmmm görmemişimm:) benden sonrada sandalli gelrimii acabaaa |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:19. |
|