![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
aramizda var bir sair
henüz pek fazla bilgim yok ona dair birseyden cok eminim lakin henüz görmesemde onu buldum cok cana yakin |
[QUOTE=Sabiha Serin;347693]Bilirim sandalli bilirim haklısın
Dağlar ardından hep Sivası koklarsın Olsun yeterki canlarınız sağolsun Buna şükür iyiki bak buradasın[/QUOTE] Sabiha hanim bilirsiniz siz halden, Bahcivani anlar o nazik gülden, Fayda gelmez bize gurbet elden, Vatanin bayrami güzel oluyor. |
Gogola adımı yaz tanırsın beni
Oku yazılarımı şiirlerimi Her yazdığım Sivas kokar tatlı dilli Siz canlara selamlar hoşça kalınız... |
yoktur gerek google'a
serdim yolunuza gülleri anlatsin diye siirlere özlemimi tükenmesin olurmu hic kaleminizin mürekebi |
Sabiha Hanım'a sevgiler. Nasılsınız?
|
Kartali var yükseginde ucuyor,
Tavsani var engininde kaciyor, Asigi var sazla sözle cosuyor, Her tarafi ayri güzel sivasim. |
[quote=Sabiha Serin;347682]Sandalli burada yanlız bırakılmış
Yazmış ama kimseden cevap almamış O tatlı dilleriniz nerede kalmış Konuşsun hep yürekler susmasın canlar[/quote] Sandallim yalnız değil biz varız İşimiz vardi ama şimdi geliriz Biz ozanlar sever de sayarız Hem çalar hem söyleriz |
kaynattim ocakta fasülyeyi
cektirdim kronickime halayi susturdum sandallimi söylettim arif abimi |
[QUOTE=tatli-dilli;347742]kaynattim ocakta fasülyeyi
cektirdim kronickime halayi susturdum sandallimi söylettim arif abimi[/QUOTE] Fasülye kaynatma ocaga tasar, Ozan olan dostlar buraya kosar, Peynirler icinde sevdigim kasar, Olunca yerim olmayinca özlerim. |
yemegin yeridir tencere
salar mis gibi bir koku kapi pencere ekledim pizzanin üstüne sevdigin icin kasar vermezsem sana inanki istahim kacar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:56. |
|