![]() |
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
[QUOTE=abircan;247975]ne güzel yazmışsın derviş bey
allah aşkına dürüst ol yukarıdaki alıntını benden mi yaptın, biraz dürüst olmaya çağırıyorum seni, madem müslümansız bari birazcık ahlaklı ol, doğru söyle yukarıdaki alıntıyı benmi yazdım[/QUOTE] tabıı senn yazdın ben kafamdan mı uyduruyorum. yazdıığın şeyylerin arkasında dur. bı geri bak fazla arama bı kaç sayfa arkada yazdığın yazının ilk üç beş cümlesi...ahlaklı olmayı senden mı oğrenıcem ... |
[QUOTE=pirmahsuni;221774][B]Hakikaten bu kadar gazeteyi okuyormusun yaa neyde belli bir ideoloji var o isimleri yazmışsın sonrada bilgiçlik taslıyor okuyorum diyorsun,Allah bilir birine bile abone değilsindir,ve iddia ediyorum bunları sadece demogoji yapmak için yazdın...
6 ay siyaha bürünmeye gelince sana göre açılan sayfa AK olabilir bunu 10 yıl sonra görürüz yüzün nasıl kararacak,10 yıl sonra olacaklara bir ışık tutmak niyetiyle o sayfa karardı biz güneşin arkasını gören gözlere sahibiz,güneşin ihtişamı asla aldatmasın sizleri...[/B][/QUOTE] biz dediğin kim bence degil günesin ardını kendi önünü görüyo isen ne mutlu sana hangi gözki harama bakmamış ve hangi gözdürki bataga sapmamış günesin ardınını kim görmüş sen gözünün önünü görüyo isen ne mutlu sana |
[QUOTE=serkanka58;248040]gazetelerden aldığın ve doğruluğu şüpheli bilgilerle yorum yapma.bir kere fettullah hoca bürokratmıki özel kalemi olsun .
ayrıca stv 93 yılında kuruldu ve 6 aylık bir süre içinde çalışmış ve gönderilmiş.[/QUOTE] Kardesim daha neyi savunuyorsun?? Yahudilere hizmet edenler ne hikmetse hep bu bu tür yayin organlarindan cikiyor. Zaman Gazetesinin kurucularindan olan, Akp diyarbakir millevekili, Ihsan Arslan da azili bir pkk li dir, ve dogdugu topragin Kürdistan topragi oldugunu söylüyor. Sen cabalamaya devam et, ben bu disi baska, ici baska olan cevrelerin kac kurus ettiklerini biliyorum. |
[QUOTE=Kadir58;248135]Kardesim daha neyi savunuyorsun??
Yahudilere hizmet edenler ne hikmetse hep bu bu tür yayin organlarindan cikiyor. Zaman Gazetesinin kurucularindan olan, Akp diyarbakir millevekili, Ihsan Arslan da azili bir pkk li dir, ve dogdugu topragin Kürdistan topragi oldugunu söylüyor. Sen cabalamaya devam et, ben bu disi baska, ici baska olan cevrelerin kac kurus ettiklerini biliyorum.[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Kardeş seni "Ulusalcı" çizgide görüyorum. Biraz daha iyi araştır. Özellikle Rus etkili kaynakların nerede olduğunu iyi gör. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=leblebi82;248140][B][COLOR="Indigo"]Kardeş seni "Ulusalcı" çizgide görüyorum. Biraz daha iyi araştır. Özellikle Rus etkili kaynakların nerede olduğunu iyi gör. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Öyle mi leblebi efendi, demek hosunuza gitmedi yazdiklarim. Valla beni hangi cizgide gorurseniz gorun, ben hangi cizgide olmaya calistigimi biliyorum. Hak bildigim yoldu yururum, isterse kar, boran olsun. Söylediklerime inanmiyorsan sen arastir, benim arastirma hakkinda bir sorunum yok. Ayrica rus etkili kaynaklari nerden uyduruyorsun? Ben de senin yazdiklarina amerikan kaynaklarindan aldigini mi söylemem lazim? Yada seni AMERIKANCI cizgide gördügümü mü söylemem lazim? Cok merak ettiysen, sana yazdiklarimin kaynagini veriyim, kendin oku: [url]http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=160946[/url] |
[QUOTE=Kadir58;248146]Öyle mi leblebi efendi, demek hosunuza gitmedi yazdiklarim.
Valla beni hangi cizgide gorurseniz gorun, ben hangi cizgide olmaya calistigimi biliyorum. Hak bildigim yoldu yururum, isterse kar, boran olsun. Söylediklerime inanmiyorsan sen arastir, benim arastirma hakkinda bir sorunum yok. Ayrica rus etkili kaynaklari nerden uyduruyorsun? Ben de senin yazdiklarina amerikan kaynaklarindan aldigini mi söylemem lazim? Yada seni AMERIKANCI cizgide gördügümü mü söylemem lazim? Cok merak ettiysen, sana yazdiklarimin kaynagini veriyim, kendin oku: [url]http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=160946[/url][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Bak kardeşim yaşın daha çok genç . Daha önceki yorumlarından belli bir siyasi görüşün olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Onun için sana bir tavsiyede bulunmak istedim. İnandığın görüşü iyi tanı. Hangi değerlerden beslendiğini öğren. Benim araştırmak gibi bir sorunum yok. Nasıl olsa hayatım araştırmakla geçti. Varsa öğrenebileceğimiz yeni birşeyler öğreniriz.[/COLOR] [/B] |
[QUOTE=sivaslıgenç;221714]bende zaman.Çünkü hep gerçekleri yazar hee cumhuriyet gazetesi hep belli bir grubun ve kesimin yanında olmuştur ve verdiği haberlerin hemen hepside yalandır ....BANA GÖRE...[/QUOTE]
sanki zaman okuyanlar belli bir grup degil en azından cumhuriyetin sahibide okurlarıda bu ülkede amerikalarda saltanat surmuyolar yalan habermiş fetvasız haberler sizler için yalan haber sayılıyo galibaaa |
sözcü gerçekleri yazan tek gazete :))
|
[QUOTE=leblebi82;248150][B][COLOR="Indigo"]Bak kardeşim yaşın daha çok genç . Daha önceki yorumlarından belli bir siyasi görüşün olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Onun için sana bir tavsiyede bulunmak istedim. İnandığın görüşü iyi tanı. Hangi değerlerden beslendiğini öğren. Benim araştırmak gibi bir sorunum yok. Nasıl olsa hayatım araştırmakla geçti. Varsa öğrenebileceğimiz yeni birşeyler öğreniriz.[/COLOR] [/B][/QUOTE]
Benim de sana tavsiyem. Bu Dinler Arasi Diyagolculara, Vatikancilara pek fazla güvenme. Bunlarin disi baska ici baska. |
sözde ergenekon çetesini deşifre eden tuncay güney çok önemli bir zat ,
fetullahçılığın tarihi, misyonu açısından mutlak tüm türk müslüman kardeşlerimce incelenmeli zaman şak şak cılarına, feto şak şakçılarına duyurulur Not : bu sabah yine 4 beleş gazete bizim işyerinin önüne bırakılmıştı ben yine hergünkü gibi birini aldın özenle inceledim zaman okurlarına duyurulur lütfen zaman okurlarına şüpheyle bakmayın bende okuyorum onu her sabah itinayla değirmenin suyu cıa dan :) sormayın 30 bin satış 850 bin abone dağıtımlı ulusal lider gazetemiz amerikadan bir iki iki dik çheneyycilerden |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:42. |