![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
SAGOPA KAJMER---------GAM TOZU DÜNYA NİNNİSİ
|
duydumki unutmuşsun gözlerimin rengini
yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara demekki senin için aşk değil yalan idim acırım heder olan o en güzel yıllara |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Sanatçıyı tanımıyorum ama sözleri şöyle;
Karar Verdim Sevmemeye Sevmemeye Birdaha Karar Verdim Sevmemeye Sevmemeye Birdaha Tutamadım Sözümü ben Tutamadım sözümü ben Yazıklar Olsun Bana Öldürecek Biliyorum Mahvedecek Biliyorum Bile Bile Seviyorum Seviyorum Seviyorum...[/B] |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - TÜRKÜ SEV..
Yüreklere yağmur ol Umutlara umut kat Toprak gibi sevgi dol Kini nefreti kır at Dedem korkut misali Hacı Bektaş-ı Veli Sevgi birlik temeli Yunus'ta sevgi seli Türkü söyle türkü sev Türkülerle sevdalan Yerden göklere kadar Bayrak gibi dalgalan Ayrılıkta azap var Birlikte rahmet yavrum Hava gibi su gibi Hürriyet nimet yavrum Sevgi ocağı okul Bitsin dertler elemler Barış dolu ülkemde Sevgi yazsın kalemler Türkü söyle türkü sev Türkülerle sevdalan Yerden göklere kadar Bayrak gibi dalgalan[/B] |
grup as------------------------ gitmedur
|
[B][COLOR="Indigo"]Cengiz Kurtoğlu - Unutulan dinliyorum. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]İbrahim Tatlıses - Kop Gel Günahlarından[/COLOR][/B]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Kürsat - VER ELINI diyor
gülüşüne ihtiyacım var sende benim hayalimde yer almalısın sana demek istiyorum yar sende benim yastığıma baş koymalısın[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
MUAZZEZ ERSOY-SOKAĞIN ARDINDAYIM
sokağın ardındayım saatin 4 ündeyim eller tatlı uykuda ben senin derdindeyim.... |
Yakup Ekin _ senin yolunda
iki lafımdan birtanesi sensin seviyorum seni aşkım sen bilmezsin..sevmiyorsan beni git gözüm görmesin..seni sevdiğimi unut kimse bilmesin.. yıkılsın dünya koymaz ki bana.. ölüm olsa da sonunda.. sensiz mi asla... doymadım ki sana.. ölümse ölüm olsun senin yolunda... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:48. |