![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=gönlüm58;493549]Ya ben olmasam topici anasayfaya taşıyan yok istedıgınız fıkrayı anlatın beeee şeyy olmaz ...:):):)[/QUOTE]
Hahaha eminsin be gardaş? Annatayım hakkat? diye Gıprıs şivesinden gireyim:) Valla benim fıkralar bile siyasi ama şimdi anlatsam tartışma çıkar o yüzden anlatmayım:) |
[QUOTE=Kibrisli;493569]Hahaha eminsin be gardaş? Annatayım hakkat? diye Gıprıs şivesinden gireyim:) Valla benim fıkralar bile siyasi ama şimdi anlatsam tartışma çıkar o yüzden anlatmayım:)[/QUOTE]
Napan gıbrıslı?Haçanda geldim gendim anlat bakayım gendine,bilig senden benden başka kimse bilmez gıbrısça anlatsanda anlamazlar gendileri.Nediyeyim bilmem gendim...Beklerler insancıklar anlatasın fıkracıkları... |
[QUOTE=gönlüm58;493570]Napan gıbrıslı?Haçanda geldim gendim anlat bakayım gendine,bilig senden benden başka kimse bilmez gıbrısça anlatsanda anlamazlar gendileri.Nediyeyim bilmem gendim...Beklerler insancıklar anlatasın fıkracıkları...[/QUOTE]
Hadi o zaman 2 parti için de bir tane anlatayım... İki güzide partimizle ilgili... İsteyen istediğini kullanır:) Tayyip Erdoğan ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyip Erdoğan'a - "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der. Tayyip Erdoğan altta kalmaz ve o da yalan da olsa; - "Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor" der. Türkiye' ye döndügünde Tayyip Erdoğan'ı bir düsünce alir. Danismanlarini çagirir, ve attigi palavrayi anlatir; -"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar. Danismanlardan biri hemen cevap verir: -"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" -"Hayir sormadik." -"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!.. :D:D:D Diğeri de şöyle: Kıyamet kopmuş kazanlar kurulmuş insanlar siyasi görüşlerine ve partilerine göre kazanlara atılmış... Tanrı her kazanın başına bir zebani koymuş CHP'nin başına koymamış... Diğer partiler ayaklanmış AKP'li sormuş baş zebaniye: -Herkesin başında bir zebani var onlarda neden yok... -Size ne yapar eder birbirinize yardım edip çıkarsınız ordan ama CHP kazanından birisi çıkacak olsa diğerleri hemen ayağından geri kazana çeker... :D:D:D:D |
[B][COLOR="Navy"]beşiktaş alır bu macı cley demedi deme:D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Kibrisli;493572]Hadi o zaman 2 parti için de bir tane anlatayım... İki güzide partimizle ilgili... İsteyen istediğini kullanır:)
Tayyip Erdoğan ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyip Erdoğan'a - "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der. Tayyip Erdoğan altta kalmaz ve o da yalan da olsa; - "Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor" der. Türkiye' ye döndügünde Tayyip Erdoğan'ı bir düsünce alir. Danismanlarini çagirir, ve attigi palavrayi anlatir; -"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar. Danismanlardan biri hemen cevap verir: -"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?" -"Hayir sormadik." -"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!.. :D:D:D Diğeri de şöyle: Kıyamet kopmuş kazanlar kurulmuş insanlar siyasi görüşlerine ve partilerine göre kazanlara atılmış... Tanrı her kazanın başına bir zebani koymuş CHP'nin başına koymamış... Diğer partiler ayaklanmış AKP'li sormuş baş zebaniye: -Herkesin başında bir zebani var onlarda neden yok... -Size ne yapar eder birbirinize yardım edip çıkarsınız ordan ama CHP kazanından birisi çıkacak olsa diğerleri hemen ayağından geri kazana çeker... :D:D:D:D[/QUOTE] kıbrıslı bi fıkra zevkimiz var onuda siyasete sokmayın bari:mad: |
[QUOTE=kolsuz_kerim;493574]kıbrıslı bi fıkra zevkimiz var onuda siyasete sokmayın bari:mad:[/QUOTE]
Ehehehe :):):) Okuma Kerim gardaşım Okuma... Sen belki başka fıkralardan hoşlanıyorsun ama bunlardan da hoşlananlar olabilir... Ayrıca biz de belki Beşiktaş'ı sevmiyoruz.... Forum bunun adı gardaşım forum herşey olacak :) |
[B][COLOR="Navy"]mactan sonra beklerim burda gardaş[/COLOR][/B]
|
Gıbrıslı sen beni dileyip Gıbrıslıca anlatsaydın kimse anlamazdı.:):):)
|
[B][COLOR="Navy"]askerliğimi kıbrısta yaptım anlardım ap[/COLOR][/B]la
|
Hiç tavsiye etmem kolsuz,ordaki askerler haşlanıyor.:):):)Üstelik askeri orda hiç sevmiyorlar...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:11. |
|