![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=tatli-dilli;348843]iyi aksamlar ozanlarim
hadi gelin birlikte cosalim nasil gecti bakalim gününüz solmasin olurmu yüreginizdeki gülünüz[/quote] İyi aksamlar hos geldin tatli_dilli ozan Çalalım söyleyelim uzun zaman Sağlık huzur ömür versin yaradan Kinler nefretler hep kalksın aradan |
Bir mektup yazayim kalemim kirik,
Gözlerim yaslidir kagidim yirtik, Askin oku degmis yüregim delik, Acep nere varir benim hallerim. |
Sivas ozanlarına binlerce selam olsun
Dilerim yazılan güzelce kelam olsun Bir daha seversem çözümsüz belam olsun Ben mutluyum sen de ol Sandallı Abi |
Radyoda caliyor türkü ve sarki,
Dünyada bulunmaz böyle bir kari, Uzundur saclari büyüktür burnu, Güzelligi dillere destan sarinin. |
Yav Sandallı bu sarı ölmemiş miydi
Yüzüne gül suyu sürmemiş miydi Toprağın altına girmemiş miydi Nasıl hortlattın sen bu sarıyı |
okuyup durma kendi kendine bela
sonra olur ömrüm bosu bosuna heba dilerim seversin yeniden bir daha olursa oglun yaparsin ona cimenden bir saha |
Bu onunun kuzeni beni seviyor,
Nere gitsem benim ile geliyor, Dur dedigim yerde öyle duruyor, Nerede bulurum ben böyle sariyi. |
İyi dileklerin için minnettarım sana
Sözlerini atmayacağım inan yabana Ben bir öküzdüm girdim sabana Artık insan olmak için bütün gayretim |
kapildin gittin sende bir sariya
doyamadin gitti bu gaciya biraz mesafe katsan araya belki iner özlemin yariya söz senin icin dua edecegim tanriya |
[QUOTE=sandalli;348901]Bu onunun kuzeni beni seviyor,
Nere gitsem benim ile geliyor, Dur dedigim yerde öyle duruyor, Nerede bulurum ben böyle sariyi.[/QUOTE] Ne kuzenlermiş yav bu sarılar Bu hızda çoğalmıyor bile arılar Allahtan böyle değil bütün karılar(karılar lafını kafiye için yazdım, özür) Nereden buldun sen bu sarıyı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:54. |
|