![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="DarkRed"]Turkish:
Hasbirabbi Affeder gunahi Alemin padisahi Yureklerin felahi Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi Nakarat Arabic: Ya rabbal 'alamin Salli 'ala Tahal min Fi kulli waqtin wa hin Imla' qalbi bil yaqin Thabbitni 'ala hadhad din Waghfir li wal muslimin Nakarat Hasbi rabbi jallallah Ma fi qalbi ghayrullah Sami Yusuf...[/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yeşil ördek gibi daldım göllere
YEŞİL ÖRDEK GİBİ DALDIM GÖLLERE SEN DÜŞÜRDÜN BENİ DİLDEN DİLLERE BAŞIM ALIP GİDEM GURBET ELLERE NE SEN BENİ UNUT NE DE BEN SENİ SEVDİĞİM CEMALİM GÜNEŞİM MAHIM SENİ SEVEN AŞIK ÇEKER EZVAHIN GETİR EL BASAYIM KELAMULLAHIN NE SEN BENİ UNUT NE DE BEN SENİ [COLOR="Black"]Dj arifcoskun[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Muhlis Akarsu Sivas ellerinde sazım çalınır
|
[QUOTE=arifcoskun;340669]Muhlis Akarsu Sivas ellerinde sazım çalınır[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aaa ne tesadüf aynisini bende dinliyom yaa :) sakin ayni radyoda olmayalim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340671][B][I][CENTER][COLOR=magenta]aaa ne tesadüf aynisini bende dinliyom yaa :)[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]sakin ayni radyoda olmayalim :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Hııııı siz hangi radyodasınızkii gııııı:D |
[QUOTE=arifcoskun;340672]Hııııı siz hangi radyodasınızkii gııııı:D[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]abiii nitdin yaaa kesildi radyo :) ne güzel dinliyorduk[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340673][B][I][CENTER][COLOR=magenta]abiii nitdin yaaa kesildi radyo :)[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]ne güzel dinliyorduk[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] yokk bise yapmadimda sen düstün galibaa:) yerleri yeni paspas ettirmiştim detaejanlı kamışş galibaaaa:D |
[QUOTE=arifcoskun;340677]yokk bise yapmadimda sen düstün galibaa:) yerleri yeni paspas ettirmiştim detaejanlı kamışş galibaaaa:D[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]yok abi yaaa ikide bir giriyom suanda yayin yapilmiyor diyor bak simdi yeniden girebildim :) offff ne türküüü beeee kalbim dayanmiyor böyle türkülere yaaa[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B][I]İsmail YK / ALLAH belanı versin.........:mad:[/I][/B]
|
[COLOR="DeepSkyBlue"][B] Cuma Suresi ...
.. [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:56. |
|