![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Atlasam atima assam daglari,
Ameliyat ile aldiracak yaglari, Basinda eskidi sacin baglari, Hor görme sariyi, cok iyidir O. |
[QUOTE=sivaBURs;348905]İyi dileklerin için minnettarım sana
Sözlerini atmayacağım inan yabana Ben bir öküzdüm girdim sabana Artık insan olmak için bütün gayretim[/QUOTE] firlat gitsin eski asklarini catiya yönelt bundan sonra rotani batiya baglar kabuklarin belki artik nasir sonra sanirsinki gecti üzerinden bir asir |
[QUOTE=sandalli;348913]Atlasam atima assam daglari,
Ameliyat ile aldiracak yaglari, Basinda eskidi sacin baglari, Hor görme sariyi, cok iyidir O.[/QUOTE] Güzel mi olacak yağın aldırsa Örgü mü olacak saçın bağlasa Sandallı doktora paralar saçsa Bu sarının normale döneceği yok |
O da kadin cirkin demeyin nolur,
Asiklar masukun sonunda bulur, Sarim cok iyi biri kiymetim bilir, Üzülmesin diye severim onu. |
kadinlar birer narin cicektir
erkeklerde onlari üzen böcektir elbet birgün devran tersine dönecektir bu asklarin sonu da mutluluk atesi ile sönecektir |
[QUOTE=sivaBURs;348916]Güzel mi olacak yağın aldırsa
Örgü mü olacak saçın bağlasa Sandallı doktora paralar saçsa Bu sarının normale döneceği yok[/QUOTE] Sariya harcadim kalmadi param, Icimde kaniyor kapanmaz yaram, Son günlerde sariyla cok iyi aram, Dönmesede normale sarim birtane. |
[QUOTE=tatli-dilli;348914]firlat gitsin eski asklarini catiya
yönelt bundan sonra rotani batiya baglar kabuklarin belki artik nasir sonra sanirsinki gecti üzerinden bir asir[/QUOTE] Eskidendi çok eskiden aşklarım Onlarla dalga geçer çatıda radyolarım Lale devrinde vardı ben bile hatırlarım Kaliteli aşklar şimdilerde yok oldu |
[quote=sandalli;348917]O da kadin cirkin demeyin nolur,
Asiklar masukun sonunda bulur, Sarim cok iyi biri kiymetim bilir, Üzülmesin diye severim onu.[/quote] Sandalli hani sarışın rahmetli demişti Dualar okunup helvalar yenmişti Dün kolunda birini gördüm o kimdi Neydi o öyle hahkaha neşe ne idi :D |
[QUOTE=tatli-dilli;348919]kadinlar birer narin cicektir
erkeklerde onlari üzen böcektir elbet birgün devran tersine dönecektir bu asklarin sonu da mutluluk atesi ile sönecektir[/QUOTE] Engin olda tatli dillim engin ol, Biriktir parani sonra zengin ol, Evlenirsen eger onun dengin ol, Böcekle evlende gör sen gününü. |
[QUOTE=sandalli;348920]Sariya harcadim kalmadi param,
Icimde kaniyor kapanmaz yaram, Son günlerde sariyla cok iyi aram, Dönmesede normale sarim birtane.[/QUOTE] Aylardır bir sarı bağlamışsın diline Ne diyem sandallı kuvvet beline:D Çirkinlikde su dökemez kimse eline Dikkat et bu sarı da ölmesin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:32. |
|