![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ariffffff abiiiii
bennn buuu türküyü birdaha dinlemek istiyommmm[/COLOR] Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusu kusu Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340693][B][I][CENTER][COLOR=magenta][COLOR=black]Ariffffff abiiiii[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/I][/B][COLOR=magenta] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]bennn buuu türküyü birdaha dinlemek istiyommmm[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Hastanenin Kapısı[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Hastanenin kapısına kar doldu[/B][/I] [I][B]Gafil düştüm yüreğime dert oldu[/B][/I] [I][B]Anam hastaneye bende yatmazdım[/B][/I] [I][B]Hastanenin köşeleri yurt oldu[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Açma pencereni girmesin yeller[/B][/I] [I][B]Bugün efkarlıyım bilmesin eller[/B][/I] [I][B]Köyüme varınca veremli derler[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Merdivenden çıktım yanbasa basa[/B][/I] [I][B]Ciğerim kurudu kan kusu kusu[/B][/I] [I][B]Biliyorum anam ömrüm çok kısa[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Cebimde kalmadı artık metelik[/B][/I] [I][B]Sorma anam sorma ciğerim delik[/B][/I] [I][B]Ağzımdan geliyor kan bölük bölük[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Mezarım üstünde yayılan koyun[/B][/I] [I][B]Gelin komşular öldüysem soyun[/B][/I] [I][B]Nazlı yar gelmeden mezara koyun[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [/COLOR][/quote] tamam hemen istedğinz sıraya konmuştur senin için geliyorrr |
Sami Yusuf - Who is the loved one
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] Şura Suresi .... [/B][/COLOR]
. |
Sami Yusuf - Al Muallim...............
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ahmet SAFAK YABAN GÜLÜ
YABAN GÜLÜ SEVGİLİ YAR ÖZÜMDEN VAZGEÇTİNMİ SANCILI YÜREKLE BİR DAĞ TEPE AŞTIN YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ ELİF GÖZLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ KEM SÖZLÜ YABAN GÜLÜ İNCE BELLİ EYLÜL DİLLİ YABAN ELLİ YABAN GÜLÜ ONA BUNA YAR BANA KEM DİYAR BENİ KİM DUYAR YABAN GÜLÜ SEN BATILI BİR AKŞAM BEN BU DİYAR SAFAĞIYIM SEN YABAN ELDE BİR GURBET BENDE SILA ORTAĞIYIM YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ ELİF GÖZLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ KEM SÖZLÜ YABAN GÜLÜ İNCE BELLİ EYLÜL DİLLİ YABAN ELLİ YABAN GÜLÜ ONA BUNA YAR BANA KEM DİYAR BENİ KİM DUYAR YABAN GÜLÜ[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Mesut Kurtis - Burdah.........
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Evrim - Sivaslisin sen HEMIIII
teyyyy teyyyy teyyyy [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340726][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Evrim - Sivaslisin sen HEMIIII[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]teyyyy teyyyy teyyyy [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Ağamda ben Sivas'lıyammmmm ,,,,,,,, Hayrettin Tarhan |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Arif abimin radyosunda halay cekiyom :)
agamda bennnn sivasliyammmmm ......... teyyyy tey tey teyyy teyteyyyy :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:45. |
|