![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=Sweetgirl;343350][B][I][CENTER][COLOR=magenta]yok kardelencicegi cikmis[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]neyseeee artikkkk[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]benden sonrada arif abim gelir [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] radyonun sesinden duymamışım yav:D neyse son anda gördümm geldimmm benden sonra sandalli gelirmi acaba |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok abi gelmezmis
bir dörtlü ile cagir belki gelir o zaman :) benden sonra Kader gelir miiiii acaba[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
ben geldim onun yerine
benden sonra Arif amcam gelsin..... |
[quote=veysel;343426]ben geldim onun yerine
benden sonra Arif amcam gelsin.....[/quote] geldim canımmm sen çağırırsında gelmemmi hiç;) benden sonrada veysel gelsin yinee bakimm:) |
[B][COLOR="Black"]Geldim Amca
benden sonra Sweetgirl ablam gelsin...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=veysel;343448][B][COLOR="Black"]Geldim Amca
benden sonra Sweetgirl ablam gelsin...[/COLOR][/B][/QUOTE] Sweetgirl ablan şimdi 21 ci rüyasında veysel ben geldim.Beni beğenmiyurmusun.............. Nenden sonrada fikri gelsin............................. |
hayir ben geldim
benden sonra dark_yamtar58 amcam gelsin |
[QUOTE=veysel;343464]hayir ben geldim
benden sonra dark_yamtar58 amcam gelsin[/QUOTE] Ben bundan sonra sana cevap vermeyeceğim veysel sen çiçeklerden bana hiç göndermiyorsun bu son........Ben geldim. Benden sonrada bize kulak veren bir kardeşim gelir herhalde.................. |
ben geldim bence yine dart_yamtar gelir herhalde.....
|
hayir ben geldim
benden sonrada kim gelirse gelsin... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:32. |
|