![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sen benim gönlüme aşk odu verdin
Bilmem ki oraya nereden girdin Bir viraneye nasıl çevirdin Bir muamma oldum gel de çöz beni |
Aramıza engel koymuş bak felek
Bilmem nasıl kabul olur ki dilek Sevdiğine uzanmazsa bir bilek Vur sineme içten içe kaz beni |
Duyguların hissederim ten gibi
Sen de yanıp kül olasın ben gibi Bir daha sevemem asla sen gibi Gir gönlüme baştan başa gez beni |
[QUOTE=sivaBURs;348977]Aramıza engel koymuş bak felek
Bilmem nasıl kabul olur ki dilek Sevdiğine uzanmazsa bir bilek Vur sineme içten içe kaz beni[/QUOTE] Sevgiye dayanmaz artik bu yürek, Kabul olsun diledingin her dilek, Kaldirsin engeli ortadan felek, Mutlu etsin seni ömür boyunca. |
Gülüm sende çok güzellik var ama
Bu güzellik merhem olmaz yarama Ben burdayım uzaklarda arama Al kalemi bir köşeye yaz beni |
sivaBURs gidiyor neyin peşinde
Seven sevdiğini görür düşünde Lezzeti bulur onla aşında Anlatan teli güzel saz beni |
[QUOTE=sandalli;348981]Sevgiye dayanmaz artik bu yürek,
Kabul olsun diledingin her dilek, Kaldirsin engeli ortadan felek, Mutlu etsin seni ömür boyunca.[/QUOTE] Sandallı abicim çok hata yaptım Bu hastalığı nereden kaptım Doğrular dururken eğriye saptım Al fırçayı bir tuale çiz beni |
[quote=sivaBURs;348979]Duyguların hissederim ten gibi
Sen de yanıp kül olasın ben gibi Bir daha sevemem asla sen gibi Gir gönlüme baştan başa gez beni[/quote] Duyguyla değil mantıkla yaklaş Ne olacak senin bu halin arkadaş Mantıkla yaklaş yavaş yavaş Çıkmasın sonra aranızda savaş |
[QUOTE=arifcoskun;349000]Duyguyla değil mantıkla yaklaş
Ne olacak senin bu halin arkadaş Mantıkla yaklaş yavaş yavaş Çıkmasın sonra aranızda savaş[/QUOTE] Ne olacağı kalmadı be abi bitti O değil şu gönlüm uzağa gitti Kalbim söz dinlemedi yanlışa itti Nasıl buldu yaz ayında güz beni |
Insan bu kardesim hatada yapar,
Ask atesi bu insanin sinesin yakar, SivaBurs kardesim bunuda asar, Senin yüreginden sevda eksilmez. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |
|