![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Gaz lambasi artik tarihe gitti,
Gece oldu sohbet burada bitti, SivaBurs kardesim sohbeti etti, Sohbet bitti artik iyi geceler. |
[QUOTE=arifcoskun;348795]Sağol HaZaN bacım o senin güzellğin
Sen çalışıyorsun akşam dinlenesin Bizde seni çok görrmek isteriz bilesin Gelemezsen sağlık olsun sabah dinlersin[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]ALLAH razı olsun arif abim, Çok isterdim yanınızda olayım. Şükürler olsun mutlu, huzurluyum, Sabah oldu geldim işte yine buradayım.[/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;349080][B][I][COLOR=indigo]ALLAH razı olsun arif abim,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Çok isterdim yanınızda olayım.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Şükürler olsun mutlu, huzurluyum,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Sabah oldu geldim işte yine buradayım.[/COLOR][/B][/I][/quote] Hepimizden razı olsun HaZaN bacım Olmak istmende güzel, olmuş sayalım Mutlu,huzurlu olman güzel daim olsun bacım Hoşgeldin sabah ta olsa yine yazalım |
[QUOTE=arifcoskun;349083]Hepimizden razı olsun HaZaN bacım
Olmak istmende güzel, olmuş sayalım Mutlu,huzurlu olman güzel daim olsun bacım Hoşgeldin sabah ta olsa yine yazalım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Biraz geç oldu ama kusura bakmayın, Sizlerle atışmaya da hiç doyamam. Pekde becereme ama, yazmadan da duramam, Huyum kurusun işte ben ben buyum.[/COLOR][/I][/B] |
Isten geldim gözlerimi acamam,
Burada yazmadan ayip kacamam, Ozan sohbetiden asla gecemem, Türküsüz neye yarar benim hayatim. |
[B]bakarım size hayran hayran
sohbetiniz pek bir candan sizler kadar olmasada işte bendende iki kelime..[/B] |
[QUOTE=sandalli;349172]Isten geldim gözlerimi acamam,
Burada yazmadan ayip kacamam, Ozan sohbetiden asla gecemem, Türküsüz neye yarar benim hayatim.[/QUOTE] [B][I]Sandallı gelmiş yine başlamış döktürmeye, ALLAH (cc) başka yorgunluklar göstermeye. Sivas Net güzel bir sitedir gelen gelen, Bende burada çıkmışım gezinmeye.[/I][/B] |
[quote=sibelYILMAZ;349176][B]bakarım size hayran hayran [/B]
[B]sohbetiniz pek bir candan[/B] [B]sizler kadar olmasada [/B] [B]işte bendende iki kelime..[/B][/quote] Bakarsın bize öyle hayran hayran Bu sitede herkes birbirine candan Elbet bir gün gelirde döner devran Sende herkesi bırakacaksın hayran :) |
Bahcemde ki bülbülümü vurdular,
Sari sacli yarin saclarini yoldular, Burdakiler bizleri garip buldular, Gelen vurdu, giden vurudu basima. |
Yeniden gelse sivasa bahar,
Nazli yar bana uzaktan bakar, Onun bakislari sinemi yakar, Yaninca yüregim kül olur gider. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|