![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]Ankarada yağmur yağıyor. Nerde güneş Salim abi :)[/B]
|
[B]sen sabahı görmedin sabah ne güzel hava vardı yine bozuldu.
her iklimde ve her şartta ıslanmaya hazırım. bekle bizi 19.mayıs geliyoruz..[/B] |
[B]Islanmayız abi. Çekirdeğimizi alır en üste çıkarız. Oraya yağmur gelmez. [/B]
|
[B]evet öyle yapalım osmanla ertuğrulu ön tarafa yollayalım biz yukarda keyfimize bakalım:) nargile getirsek içeri alırlarmı acaba.:D[/B]
|
ben aldirrim salim abi sorun deyil:)
|
Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]Cümleten Selamun Aleykum arkadaşlar.[/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
günaydııııııııııın diycem ama öğle oldu tünaydııııııııııııın artık kerim ellerine sağlık çok beğendim canım benim negüzel şeyler yapmışsın öyle sağol kardeşim işe alındın canım bu topiğin artık misafiri değil ev sahibisin resimlerin içlerinden bitane aldım imza yapacağım
|
[QUOTE=ismail 58;493713]Teşekkür ederim abi cevap için,
sene 2002 mayıs ayında 20 gün izinde gitmiştim almanyaya. tunceli de hala yağmur var. 7 saattir aralıksız yağıyor.[/QUOTE] Munzur taşmıştır şimdi ,nasıl özledim Tunceliyi arkadaşlarımı ve öğrencilerimi. geçen gün okulun sitesinden baktım resimlerine sıpalar nasıl da büyümüşler el kadar bebelerdi. hele o mazgirt dağlarına doğru ne güzel görünüyordu yağan yağmur. |
[QUOTE=ömer yalcin;493673][B][I][COLOR=blue]Hosgeldin Goramaz kardesim kahveler benden ama sana zahmet olmassa bulasiklari yikarmisin[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
misafire bulaşık yıkatmayı da ilk defa gördüm. Abi aslına dön! bir Sivaslı misafirine bulaşık yıkatmaz, yıkatamazzzz..ne olmuş oralarda Sivaslılara |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
gönüüüüüüüüüül sivaslıııııııııııııııııııııııııııı betüüüüüüüüüüüüüüüş
gelin anam eccük sohbet edek gezmeyin hadi gelin bekliyorum çok gezmek iyi değil derler hadi goşun gelinn |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:53. |
|