![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Kubat; Sairim bugün. :)
|
yücel arzen-yarim yarim
|
[B][COLOR="Navy"]sirgee__________hadi gülüm yandan[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=sandalli;516939]Kubat; Sairim bugün. :)[/QUOTE]
hıh oşarkıyı dinliyodukk işte;) |
[B][COLOR="Navy"]ömer danış ______________kahbelik son moda[/COLOR][/B]
|
cüneyt tek-YAR
tedirginim, ve cok yorgun kacip kurtulmam lazim buralardan yar bana sirt cevirmis hasretler yuzu donmus kacip kurtulmam lazim istanbul'dan sevsen bu kadar sessiz kalir miydin yar her zoru gogusleyip yanimda kalmaz miydin yar yar, ask kolay degil bir gun anlarsin yar sana yar dedim soyle bundan daha otesi mi var bir turlu aklim almiyor o sebepsiz o suskun gidisini hani biseyler soyleseydin belki bu kadar acimazdi kalbim sevsen bu kadar sessiz kalir miydin yar her zoru gogusleyip yanimda kalmaz miydin yar ask kolay degil bir gun anlarsin yar sana yar dedim, soyle bundan daha otesi mi var |
[B][COLOR="Navy"]
Ne Geri Dönüşü Var Yolun Nede Devamı Yaşanan Herşey Buraya Kadarmış Sevgilim Yılların Üstüne Kazanılmış Bir Sevda Ayrılıkla Süslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Darbelerini Mutluluga Verebildigim Tek Karşılık Bakışım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede Ölmektir Gülüm Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana Bu Ne Yaman Sancıdır Bu Ne Yamandır Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık Giderken Arkana Bakma Sakın Bari Gidişin Şeref Dolu Olsun Ayrılıgın Şerefsizce Olmasın O Mahsun Bakışın Altında Şeytanlıgını Göremedim Seviyorum Dediginde Yalanı Var Diyemedim Nasılda Inanmışım Sana Ömrümü Harcadım Yoluna Şimdi Senden Ne Kaldı Bana Caneyyyyyyyy Şimdi Şerefsizlikten Başka Bir Daha Ayrılık Yok Dedin Inanmıştım Sözüne Senin Kocaman Bir Yalanmış Sevgin Caneyyyyyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim Caneyy Demiştim Adına Adını Kazmıştım Koluma Kan Içinde Kalmıştı Kolum Degmezmişsin Akan Kanıma Ben Sana Ihanet Etmedim İşledigim Suç Seni Sevdim Ihanetin Bedelini Caneyyyy Bana Ödettin Sen Sevgilim Bir Daha Ayrılık Yok Dedin Inanmıştım Sözüne Senin Koca Bir Yalanmış Sevgin Caneyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim[/COLOR][/B] |
onur akın-SEVİYORUM SENİİİİİİİİİİİ
|
[B][COLOR="Navy"]gökan özen _____________ ufak atta civcivler yesin[/COLOR][/B]
|
ibragim tatlıses-NİDEYİMMMMMMMMMMMMM
|
[B][COLOR="Navy"]zeki erdem_______ sen uykudayken[/COLOR][/B]
|
ismail yk
dokuz mevsim |
UĞUR IŞILAK-TEK SENİ SEVDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
|
[B][COLOR="Navy"]
Af Dilemeye Değil Süratına Tükürmeye Geldim. Yıllar Önce Ezip Geçtiğin Gururumu, Sokağından Toplamaya Geldim. Almaya Geldim Sende Mahkum Kalan Yüreğimi... Son Gelişimdi Bu Sokağa, Artık, Artık Sen Geleceksin, Şerefini Toplamak İçin Sokağıma... Kahretmişsin hayatımı, İsyan ettirdin dünyaya Ağlatın hep yalanlarla, Bu dünya zındanın olacak... Yeter bu kahırlar yeter, Yeter bu yalanlar yeter, Günlerim sensizde geçer, Elbet birgün yüzüm gülecek... Yeter bu kahırlar yeter, Yeter bu yalanlar yeter, Günlerim sensizde geçer, Elbet birgün yüzüm gülecek... Kaç gece,Kaç gece sabahladım ben bu sokakta, Kaç gece ağladım terk edişini bu yolda, Derman derman kalmadı dizimde Gözümde yaşlar tükendi, Çık dışarı,çık dışarı olmayan şerefini harcamaya geldim... Şerefsizliğini olmayan yüzüne vurmaya geldim... Gözlerin dolsun yaşlarla, Ömrün tükensin her aşkta, Gömülü kal yalnızlığa, Bu dünya zındanın olacak, Yeter bu kahırlar yeter, Yeter bu yalanlar yeter Günlerim sensizde geçer, Elbet birgün yüzüm gülecek Yeter bu kahırlar yeter, Yeter bu yalanlar yeter, Günlerim sensizde geçer, Elbet birgün yüzüm gülecek, Şimdi gidiyorum işte, Sokağında bekliyeceğim seni, Geleceksin biliyorum geleceksin, Belki af dileyecek belkide şerefini isteyeceksin sokağımdan, Bizde şeref satılık değil güzelim, SEN, SEN ŞEREFSİZ GELDİN ŞEREFSİZ GİDECEKSİN... Günlerim günlerim sensizde geçer sensizde geçer, Elbet birgün yüzüm güler, Ah kahrettin şu hayatımı, İsyan ettirdin dünyaya, Ağlattın hep yalanlarla Bu dünya bu dünya zındanın olacak... numan[/COLOR][/B] |
fatih yeşilgül_______________KAÇAKKKKKK
|
[B][COLOR="Navy"]müslüm gürses__________________kaç kadeh kırıldı şu sarhoş gönlümde[/COLOR][/B]
|
orhan baba______________sevemedim kara gözlümmmmmm
|
müslüm gürses__sadece
|
[B][COLOR="Navy"]ali kınık ____________- bu şarkı senin şarkın[/COLOR][/B]
|
hakan peker-BAK ŞİMDİ UZAKLARDAN AH YENİ BİR AŞK BENİ BULDU
|
ömer köroğlu__________________kendine iyi bak (şiir)
|
İBRAHİM TATLISES-NİDEYİM SENİN İÇİN BU CANIMI VEREYİM Mİ
|
[B][COLOR="Navy"]numan_____******** cıktın sevgilim[/COLOR][/B]
|
sagopa kajmer-ateşten gömlek
|
[B][COLOR="Navy"]ali kınık _______senin şarkı canım bu şarkı[/COLOR][/B]
|
Serdar Ortac- Iki Gözüm.
|
VOLKAN KONAK-YARİM YARİM
|
[B][COLOR="Navy"]müslüm gürses_______kackadehkırıldı şu sarhoş gönlümde[/COLOR][/B]
|
hüseyin turan-YARİN OLAYIM
|
[B][COLOR="Navy"]sirgee_________hadi gülüm yandan yandan[/COLOR][/B]
|
sezen aksu-adı bende saklı
|
Yalın....
Bir tek sen eksiksin İşim gücüm her şeyim tamam Bir ev bir yuva iki de çocuğa Yok ben sensiz karışamam |
ismail yk__________________ayrılmammmmmmmmmmmmmmmmm
|
bin cefalar etsen almam ustume dostum dostummmm dinliyorum
|
[B][COLOR="Navy"]belgen__________elimde fotorafın[/COLOR][/B]
|
seksendört- ölürüm hasretinle
|
[B][COLOR="Navy"]grupkolidor_________senin o gözlerin varya[/COLOR][/B]
|
fatih yeşilgül______________anma arkadaşşşş....
|
[B][COLOR="Navy"]hatice ______doyamıyorummm[/COLOR][/B]
|
ömer köroğlu_____________kendine iyi bak (süper şiir)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21. |
|