![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="DarkRed"]Songül karli
********** Babamin kiziyim********** Tesbih elimde cekerim Guzelerin icinde ben kendimi secerim Belimde silahim dur demez Bi bakislarim var cekilmez Bana oyle bakmayin 4 tane abim var Bilmem kac tane lesleri var Ben babamin kiziyim hem guzel hem nazliyim Herkesi kolay sevmem anadolu kiziyim Ablamin malasiyam kiprigi karasiyim Babamin baliyim evinde delisiyim Ayakibilarimin topuklarin da gezerim Ters geleni ezer gecerim Saclarim lule lule Boylarim gule gule Ben babamin kiziyim hem guzel hem nazliyim Herkesi kolay sevmem anadolu kiziyim............... [/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet
ya reklam gibi yapiyorum olmasin ama gercekten cok güzel bir sarki sanki dinledikce güzellesiyor[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Servet KOCAKAYA
Doğum Gününde[/B] |
[B]OĞUZ BORAN------>[COLOR="Red"]HAYDİ KALBİM................[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ibrahim Erkal
Askinla yanammi.?[/COLOR][/B] |
gözlerinin esiriyim
gözlerinin esiriyim el insaf eyle bir bak yollarına düştüm senin başıma bir buse tak en amansız gecelerde kalırsan eğer yalnız üşümesin el ayağın al beni uğruna yak insanlara tuhaf gelir böyle bir sevda niye ben olup da bileler ki sevgin içimde yüce nöbet tuttum baş ucunda akreple yelkovanın zaman dolup seni bana alıp getirsin diye mazlum çimen mazlum çimen şarkıları |
Yaralı Turnam .............................Kıvırcık Ali
|
******neslihan adi oldu yalnizlik***
|
[B].... Uğur Arslan - Herşey Vatan İçin[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet [/COLOR]
Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:50. |
|