![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Haydar Haydar
Bu melanet hırkasını Kendim giydim kendime Ar namus şişesini Taşa çaldım kimene Gah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Nesimiye sordular ki Yarininen hoşmusun Hoş olayım olmayayım O yar benim kimene |
Asya
Romantik Aşk Olmaz demiştim ilk günden sana Romantik aşktı bu hani ya Kendime göre yasaklarım var Çocuklar gibi benle oynama Vallahi öptürmem Ölürsün aşkımdan Kırılma darılma Hemen sarılma Çifte kumrular gibi olsakta Birden sarılma Allah aşkına Geçerse hevesin birden Sonra aşk kaçar pencerelerden Vallahi öptürmem Ölürsün aşkımdan Kırılma darılma Günahı sana Kimseler duysun istemem asla Ne muhabbet bu biraz yavaşla Kendime göre yasaklarım var Çocuklar gibi benle oynama |
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Ah o Şaçların.[/B]
|
Muazzez Ersoy
Açılan Bir Gül Gibi Açılan bir gül gibi Gir kalbe gönül gibi Coşarım sen gülersen Ağlarım ben küsersen Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin Biricik çiçeğimsin Sevgili meleğimsin Seni okşar severim Kalpte pek çoktur yerin Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin |
[B][COLOR="DarkRed"]Intizar
******** Uykum firari********[/COLOR][/B] |
ben şuanda sivaslı şaiir ve sanatçı ilhami aslantaş ı dinliyorum sizlerede acilen tavsiye ediyorum bizim bu sitede sivaslı ozanlar bölümünde bulabilirsiniz
|
Zuhal Olcay
Canım Seninle Olmak İstiyor Nasıl oldu anlayamadım Tanıştık Birdenbire Nedenini sorma boşyere Seni kucaklamak geldi içimden Kendimi tutamadım işte geldim yanına Anladım sendin aradığım hayatım boyunca Kim koşup açmaz hemen aşk kapıyı çalınca Yalnız yaşamak zor beklemek ondan da zor Çektiklerim artık yeter gel benimle ol Mantık irade kuvvet Sevince pek işlemiyor Canım seninle olmak istiyor İnanmazdım sevgiye Gülerdim ben herkese Derdim; insan kısmetini kendi bulur isterse Oysa sözler ne kadar boş insan sevince Kalbim sanki deli gibi seni görünce Mantık irade kuvvet Sevince pek işlemiyor Canım seninle olmak istiyor |
[B]radyoda suan
[I]Bon Jovi - Always [/I] caliyor[/B] |
Yeşil ördek gibi daldım göllere...........
|
Bulutsuzluk Özlemi
Aşk Çok Para Yok Gece gündüz Manyak gibi çalışırken Bu yüzden ilişkilerimiz Sarsılırken Dışımızdakiler bizi limon gibi sıkarken Sen varsın Sen varsın Sen varsın yanımda Tüm gece ay Lambamız Kumlar altımızda Yatağımız Çok uğraştık Çok yorulduk Bizde aşk çok Para yoktu. Bulana kadar Diyojen gibi dolanırken Bir kırçiçeğine Hayran olup bakarken Küçük şeylere anlam bulmaya çalışırken Sen varsın Sen varsın Sen varsın yanımda Tüm gece ay lambamız Kumlar altımızda yatağımız Çok uğraştık çok yorulduk Bizde aşk çok Para yoktu Gün gelir Bazı şeyleri unutamazasın Gün gelir Bazı şeylere gülersin Bizde aşk çok Para yok |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:53. |
|