![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Aski erteledim ömrüm boyunca,
Gidemedim ben o yarin suyunca, Isterse bulur kafasina koyunca, Biri giderse bini gelir kizlarin. |
[quote=EyüphanAydın;350091]
[B]Büyük yemin ettirdiler bana,[/B] [B]Aşk'ı almıyacağım ağzıma daha.[/B] [B]Bundan sonra karşınızdayım aha.[/B] [B]İşte meydan işte saha[/B] [B]Not ; Beni üzen kızlara denişmiştir yanlış anlaşılmasın.[/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]daha çok erken hemen pes etme bozacağın için boşa yemin etme daha yolun başındasın hemen geri dönme ne sarsıntılar yaşayacaksın şimdiden kalbini gömme[/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=kronick;350099][B][COLOR="DarkOrange"]daha çok erken hemen pes etme
bozacağın için boşa yemin etme daha yolun başındasın hemen geri dönme ne sarsıntılar yaşayacaksın şimdiden kalbini gömme[/COLOR][/B][/QUOTE] Şimdilik yeminim yemindir. Bu sözden kolay geçmem eminimdir. Ne kadar tuhaf bişey ' AŞK ' Bu yaşta anladım naşşşş[/B] |
Bir yigitte bir güzeli severse,
Güzelin dedigi yere gelirse, Birbirinin kiymetini bilirse, Hayat güzeldir askta güzeldir. |
Ask isi derindir fazlaca dalma,
Gurbet el kötüdür uzunca kalma, Kronick sarsada kiymali dolma, Askin serefine oturup yesek. |
[B][QUOTE=sandalli;350107]Bir yigitte bir güzeli severse,
Güzelin dedigi yere gelirse, Birbirinin kiymetini bilirse, Hayat güzeldir askta güzeldir.[/QUOTE] Ah ah her dediğiniz böyle olsa. Bahçedeki güller açıp solmasa. Havadan akan yağmurlar bardağa dolsa. Hep kızların dedikleri olmasa[/B] |
[B][COLOR=darkorange]2 gün önce yaptım kıymalı dolma
hele gözün varmış durdu boğazıma yapıpda kargoya versemmi ola davet mi yapsam abime verirmi işe mola?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;350116][B]
Ah ah her dediğiniz böyle olsa. Bahçedeki güller açıp solmasa. Havadan akan yağmurlar bardağa dolsa. Hep kızların dedikleri olmasa[/B][/QUOTE] Yoruldumda cam dalina yaslandim, Sari saclim askin ile beslendim, Hazan vurdu bana bende uslandim, Artik asktan elim cektim bilesin. |
[QUOTE=kronick;350119][B][COLOR=darkorange]2 gün önce yaptım kıymalı dolma
hele gözün varmış durdu boğazıma yapıpda kargoya versemmi ola davet mi yapsam abime verirmi işe mola?[/COLOR][/B][/QUOTE] Sen yaparsin dolmalarin hasini, Temiz gördüm tabagini tasini, Bosver bizi agritma güzel basini, Yemisle beraber olduk kardesim. |
[B][QUOTE=sandalli;350129]Yoruldumda cam dalina yaslandim,
Sari saclim askin ile beslendim, Hazan vurdu bana bende uslandim, Artik asktan elim cektim bilesin.[/QUOTE] El ele,Kol kola destekçi olalım. Onların güllerinde solmayalım. Oyunlarıyla birlikte dolmayalım. Bizede bir gün kader güler ' Sandalli abim '[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:55. |
|