![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
sevemedim kara gözlüm...........
|
[I][COLOR=red]Ibo[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff0000]YALAN..........................................[/COLOR][/I] |
[B][I][COLOR="Sienna"]ferdi tayfur_sanma sana dönerim...[/COLOR][/I][/B]
|
onur mete,,,seviyorum
|
[B] Kaderde varsa bizim payımız susmak
Demekki hersey eksik degerde Tuaf bu halin güvendigin aklın nerde Sıgındıgın yanlıs bi gölge Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adım at yanlısından vazgeçerek Yeni degil ayrılık çok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sanada banada mutlaka Bi süre bu yükü tasırım önce sen git Ben çok kararsızım Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sanada banada mutlaka Bi süre bu yükü tasırım önce sen git Ben çok kararsızım Kaderde varsa bizim payımız susmak Demekki hersey eksik degerde Tuaf bu halin güvendigin aklın nerde Sıgındıgın yanlıs bi gölge Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adım at yanlısından vazgeçerek Yeni degil ayrılık çok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sanada banada mutlaka Bi süre bu yükü tasırım önce sen git Ben çok kararsızım Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sanada banada mutlaka Bi süre bu yükü tasırım önce sen git Ben çok kararsızım [/B] |
[B]rober hatemo -mahrum
Sen Gurbetimsin her gün Gözlerin uzak halimin sebebi yüzün İnsan unutur her aşk geçer sandım Esiri oldum bir kara sevdanın.. Ben senden hep mahrum Bu dünya telaşlarında Bir ömrü soldurdum Sevdanın zindanlarında.. Yoksun ya aşk ağlar gönlümde Acı bir hüzün bu evde senin yerine Benim ömrümün yoksulluğu sensin İçimde hasret yolumda kedersin.. Ben senden hep mahrum Bu dünya telaşlarında Bir ömrü soldurdum Sevdanın zindanlarında __________________ [/B] |
[B][I][COLOR="Sienna"]Murat basaran_sanadir yar[/COLOR][/I][/B]
|
[B]
Volkan Konak – Yarim Yarim Sevdan ile düştüm yaban ellere Dalıp çıktım ateşlere küllere Giyin demir çarık gel ardımsıra Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni Kurban olam kalem tutan ellere Dertli dertli nağme çalan tellere Yanık yanık türkü diyen dillere Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni [/B] |
[B][I][COLOR="Sienna"]Yakup ekin_yalanmis.....[/COLOR][/I][/B]
|
[B] soner sarikabdayi-buz
Düşemem bu hale yeniden Önüme bakamam günlerce aylarca Gücüm yok artık oynayamam kimselere Dert mi adın acı mı tadın bilene Gözyaşım desen bitti, bitti Peşinden koştum gitti, gitti Tutmuyorum evet ağlıyorum Senden daha fazla Kim bakar ardına? Sen mi, ben mi? Adın ne senin? Gül mü, diken mi? Yana yana ben yandım Benim adım korken Senin adın buz mu Söyle erimez mi ? Gücüm yok artık, oynayamam kimselere Dert mi adın, acı mı tadın bilene Gözyaşım desen bitti, bitti Peşinden koştum gitti, gitti Tutmuyorum evet ağlıyorum Senden daha fazla Kim bakar ardına? Sen mi, ben mi? Adın ne senin? Gül mü, diken mi? Yana yana ben yandım Benim adım korken Senin adın buz mu Söyle erimez mi ? [/B] |
[B]Müslüm Gürses -Sende Kalmış
nerdeysen bir haber gönder diğer yarım yanında kalmış yaşayamam gelmezsen eğer yarınlarım hep sende kalmış ellerinde sıcaklığım saçlarında baharlarım yüreğinde umutlarım gözlerinde gözlerim kalmış karanlıklar ülkesindeyim ışıklarım hep sende kalmış çekilmeyen dertlerimleyim sevinçlerim hep sende kalmış [/B] |
[B]ebru yasar-dürüst olabilirdin
yalanlarla ne gecti eline söyle bende bileyim bu askta bir hatali varsa cezami kes cekeyim sevmek güvenmekti benim icin sevmek inanmakti sana simdi sen yoksun ardimda akan gözyaslarim var bana daha dürüst olabilirdin seni öylede sevebilirdim sevmek aldanmakmis meger aldandim ne diyeyim [/B] |
[COLOR=darkred][I]Topraktan bedene can veren allah
Banada yaşamak hevesini ver Hergüne bir ümit veren allah Banada yaşamak hevesini ver Gelsin kederlerin derdin arkası Mutlu gelen günleri göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felekten Onada kulunun sevgisini ver Bütün kainatı yaratan tanrım Benimde gönlümün muradını ver Her güne bir ümit veren allahım Benimde gönlümün muradını ver Bir zalim aşkına kul etme beni Gerçek aşka giden yolları göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmekten Sen kurtar allahım zalim felektem Onada kulunun sevgisini ver[/I][/COLOR] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000]Müslüm Gürses[/COLOR][/I] |
NELER ETTIN ...... ABIDIN CINAR
|
[B] İçimdeki Ateş - Nurettin Rençber - Şarkı sözü ve sözleri
« : Ağustos 02, 2007, 07:47:13 ÖÖ » -------------------------------------------------------------------------------- İçimdeki Ateş - Nurettin Rençber - Şarkı sözü ve sözleri İçimdeki Ateş - Nurettin Rençber İçimdeki ateş dinse külleri donsa Günler değil aylar değil yıllarım yansa Garip canım musallada döne döne yumsa Unutamam ben o yari başka gül için Oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden dağlara Yari görmeyeli oldu hayli zaman Benden selam söyle dağlara benden selam Kanadın kırılsa bile konar göçerdin Ayrılık zehrini kana kana içerdin Mecnun gibi bile bile serden geçerdin Zerresine cihan değer ben o aşk için Oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden dağlara Yari görmeyeli oldu hayli zaman Benden selam söyle dağlara benden selam [/B] |
[B]
Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor - Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın serum Öptükçe can katar canıma benim Sevdaya giden yol en güzel yoldur İster kadehime zehirler doldur Ben sana kıyamam sen beni öldür Kötülük yakışmaz şanıma benim Sen beni düşürdün sonsuz firkate Bu muhabbet dönüşmesin hasrete Yoksa darıldın mı Garip Fikret’e Neden gelmez oldun yanıma benim… [/B] |
[COLOR=darkred][I]Beni böyle sev seveceksen
Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen[/I][/COLOR] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000]Orhan Gencebay[/COLOR][/I] |
HASRETIN RENGI......... MUSTAFA YILDIZDOGAN
|
[B] funda arar- yak gel
Arama Yeni Şarkı Sözleri Volkan Konak – Bu Gaybana Sevdaluk Serdar Ortaç – Yalan Dünya Gülşen Aybaba – Gidebilirsen Git Durma Gülşen Aybaba – Kimse Bilmez Çilekeş – Diril Fulden Uras – Ayrılık Budalası Nil Özalp – Zevkler ve Renkler Mirkelam ve Kargo – Rakın Rol Disko Parti Banu Erdem – Kader Olgun Şimşek – Aşk Olsun Funda Arar – Yak Gel Ekleme Tarihi:10 Mart 2009 | Kategori:Şarkı Sözü F Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadı sevdğim [/B] |
hahaaaa yaziya bak heleee
neler cikmis pardon arkadaslar kisaca yakk gel funda arar |
[B]mustafa ceceli .unutamammmm
Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … [/B] |
[B] mustafa ceceli-hastalikta saglikta
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız [/B] |
[QUOTE=canom58;525705][B] mustafa ceceli-hastalikta saglikta
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız [/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"] okadar muhtesem bi parcaki her dinledigimde icimi sizlatir bos bos sözleri yolladim icim el vermedi öyle birine bunlari diyebilmek o dogru kisiyi bulmak hayati paylasmak herseyi senle yasamaliyim demek derdi de kederide zenginligide yoksulluguda seninle yasamaliyim diyebilmek hastaligindada saglindada seninle olmayalim diyebilmek nekadar güzel :( [/COLOR][/B] |
[B]esmer meleğim
Geceleri sevdan dolar gönlüme Dökülür taneler esmer meleğim Düşünürüm seni geçmez günlerim Ölüyor yüreğim esmer meleğim Gözümde tütüyor her bir bakışın Gözlerin gönlüme vurur ansızın Aylar yıllar geçse dinmez ki sızım Unutamam seni esmer meleğim Doktor ne yapsın ki Kalpte yarası ne merhemi var nede ilacı Bir ömür sürecek sevdamın yası Unutamam seni esmer meleğim Gözümde tütüyor her bir bakışın Gözlerin gönlüme vurur ansızın Aylar yıllar geçse dinmez ki sızım Unutamam seni esmer meleğim[/B] |
[B]Ömrümün son durağında
Seni buldum yanımda Aşkımın son baharında Son yapraksın dalımda Bin keder yüklüyüm Gülmedi yüzüm Bir gece kalsın yanında Dinlensin gönlüm Böyle dertliyim Hasret çekeyim Yoktur huzurum Ağlar gezerim Ben tanrı misafiriyim Yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde Benimdir diyeyim Garibim yer ver & Garibim yer ver Kalbimin esrarı Çüzülsün varsın Böyle sevgi bu akşam Felek kıskansın Böyle dertliyim Hasret çekeyim Yoktur huzurum Ağlar gezerim Yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde Benimdir diyeyim Garibim yer ver [/B] |
Ferdi Tayfur
neyleyim sen yoksan eger dunyanin servetini neyleyim sen yoksan eger ahiretin cennetini neyleyim sen yoksan eger sahilleri kirlari neyleyim sen yoksan eger yazi kisi bahari |
club des belugas-tarrango
|
kenan doğulu-aşkkolik
|
candan erçetin-kırıkkalpler
|
YONCA LODİ-EMANET EN SEVDÜGÜM ŞARKI
|
GÖKHAN TEPE-ÇOK ÖZLÜYORUM SENİİİİİİİİİİİİİİİ
|
değmen felek ...........sabahat akkiraz
|
ziynet sali-rüya
|
yaşar........fırtına
|
radyoyu dinliyorum
|
başkalenin kendine has sessizliğini.............
|
bende şimdi deniz kenarında olsamda denizi dinlesem sessizliğini
|
sessizlik bahane....
düşünülen şahane.........:D |
:D:D:D:D:D:D:D
|
yalancı.............şükran ay