![]() |
Cevap: Şu an Moralin % kaç?
mutluyum tabikii %100
|
% 60 3 hafta almanyaya gezmeye gidiyom ama beş param yok şimdilik ne yapcaaam bilmioomm, kredi kartın a yükleneceğiz galiba
|
benim moral su anda eksi % 99......
|
[B]hasta oLuyorum gaLiba % 0 Larda hiç haLım yok moraL feLan kaLmadı vaLLa parmamı oyntck haLım yok:((((([/B]
|
[B]% 40 başım çok ağryıor gözlerimi açmıyorum :([/B]
|
tam benlik bir konu şuanda...
0'ın altında -12.5... Sivastaki hava sıcaklığına paralel bir ruh halindeyim bu sıralar... |
[QUOTE=sensetik;348294]tam benlik bir konu şuanda...
0'ın altında -12.5... Sivastaki hava sıcaklığına paralel bir ruh halindeyim bu sıralar...[/QUOTE] [B]Hocam Allah moralini düzeltiyor, dua et... Rabbim herkese nasip etsin ama ustalarımız moralini bozdu ise ona maalesef birşey diyemem:D Allah kolaylık versin hocam bunlar mutluluğun stresi ve onun getirdiği moralsizlik olarak algılamanı öneririm... Bende yaşadım, müteahhit kaçtı, paralar uçuyordu falan filan...[/B] |
[QUOTE=rallim58;348296][B]Hocam Allah moralini düzeltiyor, dua et... Rabbim herkese nasip etsin ama ustalarımız moralini bozdu ise ona maalesef birşey diyemem:D Allah kolaylık versin hocam bunlar mutluluğun stresi ve onun getirdiği moralsizlik olarak algılamanı öneririm... Bende yaşadım, müteahhit kaçtı, paralar uçuyordu falan filan...[/B][/QUOTE]
Recep abi maddi manevi yıprandım ama inşallah hafta sonu evime taşınınca derin bir nefes alıp bu moraliminde düzelmesini bekliyorum... desteğin için teşekkür ederim...saygılar |
[B]Benim moral bugun yüksek maçımızı kazandık. % 100 İyi[/B]
|
benim moralim bugün % 1500000 cünkü tarkani gördüm hemde yakindan
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:58. |