![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sandalli abimiz yazar 824. mesajı
Üzme abi,yaptık bir kusur işte. Sensiz buranın ne anlamı var? ' Özür Dilerim ' sandalli abi |
kimdir seni üzen
yada buralara küstüren yokmu bu halinin bir caresi inan cekilmez sensiz ozanlarin hanesi |
[B][QUOTE=tatli-dilli;350260]kimdir seni üzen
yada buralara küstüren yokmu bu halinin bir caresi inan cekilmez sensiz ozanlarin hanesi[/QUOTE] Aldım abimiz'in gönlünü. Yanlış anlaşılmak kadar kötü bişey yok. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. Tekrar Ozanlar diyarı çoşuyor![/B] |
[QUOTE=FurkaN;350257][B]Ben burayı her zaman takip ederim
Kimseyi uyarmam hepsini severim Sessizce durur sadece dinlerim Sonunu bulamadım siz ekleyin :D[/B][/QUOTE] [B]Takiplerini ozanlığınla belgele Furkan... Bizler buradayız ayrılamıyoruz bir an... Sessiz durma, sen Edebiyatın hocasısın... Olmazsa olmazlardan sitenin baştacısın...[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;350259]Sandalli abimiz yazar 824. mesajı
Üzme abi,yaptık bir kusur işte. Sensiz buranın ne anlamı var? ' Özür Dilerim ' sandalli abi[/QUOTE] Ben istemem kimseyi üzmek, Cikipta disari yagmurda gezmek, Yakisirmi bana dostunu ezmek, Gelde sarilalim kapansin konu. |
[B][QUOTE=sandalli;350268]Ben istemem kimseyi üzmek,
Cikipta disari yagmurda gezmek, Yakisirmi bana dostunu ezmek, Gelde sarilalim kapansin konu.[/QUOTE] Dediğim dedik,yanlış anlaşıldık dedik :D Bizim evdeki gedik. Sensiz Ozanlar ile neydik. Tekrar kucaklaşalım...Üstad'm[/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;350260]kimdir seni üzen
yada buralara küstüren yokmu bu halinin bir caresi inan cekilmez sensiz ozanlarin hanesi[/QUOTE] Dilin tatli olsun da gerisi bostur, Tatli dilli bacim benim cok hostur, Her zaman sevginin ardindan kostur, Bayram olsun senin hergünün bacim. |
[QUOTE=EyüphanAydın;350271][B]
Dediğim dedik,yanlış anlaşıldık dedik :D Bizim evdeki gedik. Sensiz Ozanlar ile neydik. Tekrar kucaklaşalım...Üstad'm[/B][/QUOTE] Alinti yapmadan cevap yazilir, Dostluklar var yüreklere kazilir, Sahte arkadaslik kolay bozulur, Ozanin dostlugu sahte olamaz. |
rallim58 abim bakma uzaktan,
Koru insanlari kötü tuzaktan, Yerlerde buzlandi inme kizaktan, Ayagin kayipta düsmeyesin sen. |
[QUOTE=sandalli;350272]Dilin tatli olsun da gerisi bostur,
Tatli dilli bacim benim cok hostur, Her zaman sevginin ardindan kostur, Bayram olsun senin hergünün bacim.[/QUOTE] tesekkür ederim abicim sana kapansin artik olurmu icindeki bu yara dostun tüm acilarini sara ciksin karsina ömrünce hep saglik huzur ve para |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:52. |
|