![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
eeeeeeeee niye kimseden ses çıkmıyor alooooooooooooo aşağıdakiler yukarı alıyım sizi
|
[QUOTE=Cley;494156][B]Nedenki....:([/B][/QUOTE]
beni beylerin ordan kovdun maç hakkında konuşacaz diye hiçte konuşmadınız ya ne güzel orda oturuyordum sakin sakin |
kolsuz nerdesin aplam sen
|
[B]Ben sizi buraya yönlendirdimki buranın reytingi yükselsin :)[/B]
|
[B][I][COLOR="Navy"]******Unuttun*******
Herşeyleri bırakıp terkedip gittin beni, Yüreğimi yaktında küllerimi unuttun, Sevda çığlıklarına teslim ettim bedeni, Bağımda sana açan güllerimi unuttun. Bir ateş yandı başta aşkından alev aldı, Sen terkettin yurdumu, sevdan gönlümde kaldı, Bitmedi gitti hasret, beni dertlere saldı, Yar diye seni saran kollarımı unuttun. Sen vefasız çıktın da, yürek aşkına köle, Aşıklar terk mi eder, sen gibi bile bile, Neden sevgisizsin sen, askı getirmen dile, Sana şiirler dizen dillerimi unuttun. Ben yine buradayım, senin koyduğun yerde, Acılar sırdaşımdır, dost oldum onmaz derde, Hala arar sorarım, sevgili denen nerde, Gönüllerde açılan yollarımı unuttun. Gizli gizli bakışlar hala içimde saklı, Aşkın eline düştü, perişan ettin aklı, Sen benim bir tanemsin, bir sensin askta haklı, Senin için yaşanan yıllarımı unuttun. Siyahi etmez sitem, cananım sen kırılma, Acılar serde kalsın, yeter aşka darılma, İstersen koş sevdaya, ister isen sarılma, Zaten elini tutan ellerimi unuttun. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
haaa nekadarda düşünceliymişsiniz bende sandımki beni kovdunuz İLAHİ BEN :)
|
Gurbet bu celey böyle misafir etmedı bizi,sanki biz maç hakkında konusamayız...
|
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]IYI AKSAMLAR GURBET KUSU:)
BAKIYORUM BEYLER RAGBET ETMIS BAYAGI BURAYA:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;494170]Gurbet bu celey böyle misafir etmedı bizi,sanki biz maç hakkında konusamayız...[/QUOTE]
he valla hadi konuşakta görsünler |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Ben napıyım bu adamlar topiçlerıne sahip çıkmıyor,kankam bizimle zor yarışırsınız...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:34. |
|