![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;350366]Dagbasinda yayilir arap atlari,
Sandallinin yoktur kati yatlari, Mezarim üstünde biten otlari, Görmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] cikar at bu düsünceyi kafadan daha dügünüme geleceksin karadan sacacaksin parayi havadan belkide aglicaksin arkamdan |
[QUOTE=rallim58;350370][B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B][/QUOTE] Kisin dondurma yeme üsürsün, Allah seni muradina düsürsün, Yengem sana bir ihlamur pisirsin, Icipte yerine yatasin derim. |
[QUOTE=rallim58;350370][B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B][/QUOTE] bu saate yenirmi abicim hic dondurma yine mi unuttun ayaginda kundura bak doldurdum cayini bardaga koydum cekirdegi tabaga |
[QUOTE=tatli-dilli;350371]cikar at bu düsünceyi kafadan
daha dügünüme geleceksin karadan sacacaksin parayi havadan belkide aglicaksin arakamdan[/QUOTE] [B]Hani kapatmıştık, açılmayacaktı bu konu... Konunun akibeti hoş olmaz cıngardır sonu... Seni vermeyiz bilesin yadellere, başka gurbete... Ama yinede sorarız fikrini sonra veririz elbette..[/B] |
Ask olsunda ozanlarim ask olsun,
Uzat bardaklarin caylarin dolsun, Bana vermezseniz canin sagolsun, Bende bugün artik caysiz yatarim. |
[QUOTE=rallim58;350374][B]Hani kapatmıştık, açılmayacaktı bu konu...
Konunun akibeti hoş olmaz cıngardır sonu... Seni vermeyiz bilesin yadellere, başka gurbete... Ama yinede sorarız fikrini sonra veririz elbette..[/B][/QUOTE] zordur abim gurbette ömür yanar durur ocakta kömür nice insan hasretten ölür sevenlerde ardindan üzülür |
Ömürmü gecermis gurbet elinde,
Söylenmez adimiz elin dilinde, Bülbüller ötüyor elin gülünde, Bizim gülümüz baykuslar kondu. |
Ben giderim artik hanim cagirir,
Gitmez isem simdi bana bagirir, Daha da olmazsa anahtarim alir, Kalirim disarda olurum hasta. |
dilerim cümleten iyi geceler
dilim artik uyku diye heceler görürüz belkide hayirli bir rüya sonra mutlu olduk saniriz güya |
Sandalli diyor ki sohbete doydum,
Gercek erenleri burada buldum, Sizi tanimaktan cok mutlu oldum, Hayirli geceler hep sizlerin olsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:19. |
|