![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
rafet el roman bugun anladim
bugun anladim |
[B]mustafa özarslan__ aşağıdan bir yel esti aheyyyyyyyyyy[/B]
|
sabah haberlerini izliyorum
|
[B]Arif NAZIM- Anmayacagim seni söz Olsun..[/B]
|
[B]Esat Kabakli - Ogul
[/B] |
[B]Esat Kabakli - Sürgün [/B]
|
[B]murat ince________sevdim seni[/B]
|
cengiz özkan
Avlasam çöllerde saz ile seni Bulunmaz dermanı yoktur ilacı Vursam yaralasam söz ile seni Kurulma sevdiğim güzelim deyin Bağlanma karayı alları geyin Ben bir çoban olsam sen de bir koyun Seslesem elime tuz ile seni Koyun olsan otlatırdım yaylada Tellerini yoldurmazdım hoyrada Balık olsan takla dönsen deryada Düşürsem toruma hız ile seni Veysel der ismini koymam dilimden Ayrı düştüm vatanımdan ilimden Kuş olsan da kurtulmazdın elimden Eğer görse idim göz ile seni |
güclü soydemir hayret nasil yasiyorum bunca dertle acilarla offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
benim kaderim gidene aglamak
|
[B]Birazda çay içip kafamı dinlemeyi düşünüyorum.:confused:[/B]
|
babam turkusu
|
kendimi................
|
kafamı-----------------
|
[I]Mustafa Cihat- Gülmeyenler Bahcesi..;[/I]
|
[I]Şavkın vurur her bir yandan
pervaneler geçer candan cemalini gören yanar güller solar hicabından Bir eser sabahtan beri onlarca kez dinlenir mi? ee anlatılan en güzel, anlatan güzel olunca dinleyicinin de şikayet etmemesi gerekir sanırım EN SEVGİLİİİ[/I] |
[COLOR=darkred][I][B]Gözden uzak değil
Güneşten yakın bana Yanarsam günah değil Yakarsan yazık sana Kimse seni zorla istemez[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I][B] Kimse hüküm giymez ayrılıktan Kimse sana zorla git demez Memnunsan kal uzakta Bana özelsin aşkım Bana özelsin aşkım İlacı sensiz aşkın Tanırsan çor seversin Bana özelsin aşkım Bana özelsin aşkım Her halinle güneşten Hatta benden güzelsin [/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I][B]Serdar Ortac BANA ÖZELSIN [/B][/I][/COLOR] |
özcan türe .............. TÜKENDIM YAR
|
[COLOR=darkred][I]Akma gözlerimden
Çıkma düşlerimden Kaçma ellerimden Gitmek sana göre değil Yağma yağmur gibi Gitme öksüz gibi Hasret dağlar gibi Gitme Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine yarim, yarim kalacak Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine dertle tamamlanacak Susmuş anılarda Dertli yarınlarda Çıkmaz sokaklarda Kalmak bana göre değil Kir su inadını Tanrı yazısını Bozmak bize göre değil[/I][/COLOR] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000]Orhan Gencebay Akma gözlerimden[/COLOR][/I] |
[COLOR=darkred][I]Yılları bir güne nasıl sığdırdınBanada söyle bende bileyimHasretin acısını nasıl dindirdinBanada söyle bende bileyimYüreğin ince ince sızlamadı mıGözlerin gizli gizli ağlamadı mıBanada söyle, banada söyleBanada söyle bende bileyimSana yalvarmıştım Sana yakarmıştımSenden başka kimsemKimsem yok demiştim Yüreğin ince ince sızlamadı mıGözlerin gizli gizli ağlamadı mıBanada söyle, banada söyleBanada söyle bende bileyim[/I][/COLOR][I][COLOR=darkred]Ferdi Tayfur Banada Söyle[/COLOR][/I]
|
[COLOR=darkred][I][B]agir gitsin biraz zaman üzülüyorum
yorgun kuslar gibi oldum züzülüyorum hesabini kim verecek yüzümdeki cizgilerin ciglik ciglik yillarim yoruluyorum beni yipratma canimin ici beni aglatma yillar zaten böyle gecer bari sen yikma ne can alir nede canan yük kervanim var herkez gider ayni yere sürdevranini yorul kalbim yorul böyle maphusdan sürgünden söyle gücenmeden gecen güne sor yarinimi[/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Intizar Canimin ici[/COLOR][/I][/B] |
kızlarımın muhabbetini dinliyorum
|
[COLOR=red][I][B]Hergün seni görüpte dokunamamak
Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat Bi gelsen sarılsan seviyorum desen Ölürdüm sevinçten kollarında ben İnanmam inanmam duyduklarıma Uzaksın tuzaksın yasaksın bana Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim Gözlerin gece yüreğimde çakar şimşeklerin Sanki bilmece çözmeye cesaret edememki Deli bu sevda................[/B][/I][/COLOR] |
kasanın sesini dinliyom kızlar muhabbeti bitirdi.
|
[B][I][COLOR=red]FERDI TAYFUR[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]SEVDALILAR BENI ANLAR.........................[/COLOR][/I][/B] |
kafamı ama onuda fırsat bulup dinlemek zor oluyor.
|
gokhan guney garibin cilesi olunce biter
|
[B]ceylan gözlerine kurban olduğum tanrı selamını almazmısınız mevlam sizi süs içinmi yarattı......[/B]
|
Aylin Livaneli - Çakmak Çakmak
|
ercan ulusu __zalim oyy:D
|
yavuz bingöl ne sevdigin belli ne sevmedigin oy oy
|
[B]Ebru Gündeş
Demir attım yalnızlığa bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular, ümitlerim nerede?[/B] |
[B][I]Zeynep Başkan / O y garip anam oy...[/I][/B]
|
BARIŞ MANÇO - KOL DÜĞMELERİ
|
[B]bütün sesleri kıstım.
çayımı içip biraz kafamı dinleyeceğim.:)[/B] |
tencerede kaynayan yemegimin sesini
|
Murat başaran-canın sağolsun
|
[CENTER][B]Üşüyorum[/B]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial"]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum…[/FONT][/COLOR][/CENTER] |
Orhan Gencebay---Al Senin Olsun.........
|
[B][I][COLOR=darkred]FERDI TAYFUR[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]NEYLEYIM SEN YOKSAN EGER.......................[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:09. |
|