![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;350376]zordur abim gurbette ömür
yanar durur ocakta kömür nice insan hasretten ölür sevenlerde ardindan üzülür[/QUOTE] [B]Diyorum ya bacım seni vermeyiz ellere... Güzelliğini bilmem ama adın destan dillere.. Hasretlik zor, gidenler bilir gurbet ellere... Kızım olsaydı vermezdim inan yad ellere...[/B] |
Mac basliyor artik nefes tutulsun.,
Attigimiz goller burdan duyulsun, Sivasspor sampiyon böyle bilinsin, Dört büyükler bosa heveslenmesin |
Sivasspor oldu zirvenin basi,
Daha yeni takim genctir yasi, Sampiyon ol Sivasa dikelim tasi, Yazalim üstüne en büyük Sivas. |
helal olsun yigidolar size
bu sevinci yasattiniz yine bize sevgimiz gelir sayenizde dile sampiyon oluruz sayenizde bir kere |
[B][COLOR=darkorange]yaptım size kereviz [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]demeyin kereviz yemeyiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]portakalla muhteşem oldu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]üstüne kek de süper oldu [/COLOR][/B] |
Olmaz böyle bir olay,
Süylemesi cok kolay, Haydi cekelim halay, Sivasspor lider oldu. |
[QUOTE=kronick;350589][B][COLOR=darkorange]yaptım size kereviz [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]demeyin kereviz yemeyiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]portakalla muhteşem oldu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]üstüne kek de süper oldu [/COLOR][/B][/QUOTE] aslinda kokusu olmuyor pek leziz ama inan görüntüsü olmus cok nefis bilirsin degerse senin elin zehir olsa ben yine yerim |
Hasta düstüm ateslere yanarim,
Kerevize ekmegimi banarim, Bir bardak ayrana belki kanarim, Icip serinlesem ne güzel olur. |
[B][COLOR=darkorange]yok canım sizi zehirlemem [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bile bile asla yedirmem [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen herşeyin güzeline layıksın [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]benim tatlıdillim ,tek yoldaşımsın [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]bu soğukda ayran mı içilir
kereviz ekmeğemi katık edilir sana en iyisi yapalım sıcak bir çorba için ısıtsın ,sen olmuşsun çok hasta [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:03. |
|