![]() |
--->: SİPAS TV
[B][COLOR="Indigo"]Evet yakında çok değişik bir Sipas Tv göreceksiniz. [/COLOR][/B]
|
-->: SİPAS TV
inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cevap: SİPAS TV
[B][COLOR="Indigo"]Sipas Tv hakkında söylediklerimiz gerçekleşti. Bu da bizi mutlu etti. Sipas Tv bu arada gelişmeye devam ediyor. Yakında yeni sürprizler de görebiliriz[/COLOR][/B] :)
|
[B]Hocam şu yakın zaman bir türlü gelmeyecek herhalde.:)[/B]
|
İddia ediyorum,Anadolu'daki tüm yerel kanallar arasında en geri kalmışlarından birisi Sipas Tv'dir.
|
Cevap: --->: SİPAS TV
[QUOTE=leblebi82;245735][B][COLOR="Indigo"]Evet yakında çok değişik bir Sipas Tv göreceksiniz. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Yakın dediğiniz mesafe bizlere yani şehir dışında yaşayanlara ne kadar yakın:confused:[/B] |
[B]kim bilir belki yarın belki yarındanda yakın beklemeye devam[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Evet arkadaşlar yakında yeni gelişmeler olacak dediğim zaman dikkat ederseniz 2008 yılıydı. Ve ben yazdıktan sonra Sipas Tv'nin logosundan tutun, programlarına kadar ve en önemlisi de almış oldukları yeni cihazlarla görüntü kalitesine kadar önemli değişiklikler oldu. Ama tabiki bunlar da gelişecektir diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda daha kaliteli bir Sipas Tv göreceğimizi umut ediyorum. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;477431][B][COLOR="Indigo"]Evet arkadaşlar yakında yeni gelişmeler olacak dediğim zaman dikkat ederseniz 2008 yılıydı. Ve ben yazdıktan sonra Sipas Tv'nin logosundan tutun, programlarına kadar ve en önemlisi de almış oldukları yeni cihazlarla görüntü kalitesine kadar önemli değişiklikler oldu. Ama tabiki bunlar da gelişecektir diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda daha kaliteli bir Sipas Tv göreceğimizi umut ediyorum. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Keşke bitanede prompter alsalar..Ne zaman görsem kağıttan okuyorlar...:rolleyes: |
Sipas TV çok kötü.Görüntü kalitesi,habercilik anlayışı,hizmet anlayışı ile en alt sınıfta.Türkçe'den anlayan bir kişi dahi yok herhalde kanalda.Haberlerdeki yazılarda tek kelime ile facia yaşanıyor!
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:54. |