![]() |
Cevap: YILDIZELI-Nevruz
merhabalar navruzlular ben karalegın ıbrahımın kızı koyumu ozluyorum ama eskı tadı kalmamıs herkese selam
|
herzaman heryerde sivasspor okadar haydi sivassporum canim herseyim vatanim herseyim sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
tesadüfen rastladim bu sayfaya bende gülbeyazin torunuyum:) ama malesef köyyde en son gittigimde cok az hane kalmisti herkez sehirlere yerlesmis köy öyle bos kalmis...
|
bütün nevruzlulara alamanya salzgitterden cok selam.
Metin Kaya |
bütün nevruzlulara selamlar sivasta çok saygı değer komşularım vardı
|
Cümleten selamın aleyküm...
|
[QUOTE=Navruzluömer;588410]Cümleten selamın aleyküm...[/QUOTE]
Aleyküm Selam [QUOTE=Kasım Öktem;390712]Selamun Aleyküm tüm navruzlular. 7 yaşında ayrıldım köyden o yüzden fazla kimseyi tanımıyorum isim-aile olarak kulak aşinalığı var ine de Köylülerimi, hemşerilerimi görmek mutlu etti beni. Siteyi yapanlardan Allah razı olsun. 7 yaşında ayrıldım köyden. Bu arada Soner Abi sen de burdaymışsın. Niydyon nasılsın?[/QUOTE] Ben de köyüm sayesinde üye olmuştum Sivaslilar.net'e :) |
İlk okul öğetmenim Navruzlu idi ve Şarkışla'nın Bağlararası köyünde görevi başındayken kalp krizinden vefat etmişti Allah kendisine rahmet eylesin. Yaklaşık 27 yıl önceydi. Öğretmenimin anısına bütün Navruzlulara selamlar.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:01. |