![]() |
Cevap: --->: YILDIZELI-Subaşı
[QUOTE=yusufsahin58;223604]sandalda subasida eli mecbur kavaktan geciyor ne ulasimi olcak ulasimini kavakbeldesi sagliyor. [url]www.yildizelikavakbeldesi.com[/url] [url]www.kavakbeldesi.com[/url] [email]yusufs@hin.com[/email] sandal subasi gelinde kavaklilari gorun gardas[/QUOTE]
once kendini begenmis emserime slmlar sende biraz cevre koyler hakkinda kopleks var takip ediyorum surekli cevre koyleri asaliyarak yaziyorsun aslinda bunu yapmakla kendini cok guzel ifade ediyorsun okadar sevmiyorsan yazmazsin arkadas benim icin sandal subasi kavak fark etmez ben yoremi seviyorum oralarin inanini seviyorum orali oldugunicin sana bile saygi duyuyorum bu arada yakin koyum subasina kocak dolusu sevgiller belcikadan |
Cevap: YILDIZELI-Subaşı
dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
o alıntı yaptığın mesaj şaka olarak yazılmıştı sen belkide daha bu sitede bile yoktun. biz herkesi severiz yeterki anlamadan dinlemeden yazılar yazmayın. bak adamın biri küfür etmiş neden küfür ediyor sen buraya mesaj yazdın bu küfür sanada gidiyor. |
yusuf kardas her kim kufur etmisse fazlasiyla iade ediyorum ben gordugume cevap yazdim benim yeni veya eski olmam cevap verme hakkimi elimden alamaz madem sakaydi uzatmaya gerek yok hangi uye kufur yazdi yazarmisin
|
[QUOTE=vefasızım;479729]SUBASI KÖYÜNE SLM LAR SLM GÖNDERENLERE A q slm lar[/QUOTE]
eger yazdigin kufurse fazlasiyla nasibini aldin eger degilse cikip adam gibi duzelt zan altida kalma subasili kardeslerimden ricam bu konuya duyarli olsunlar yazan subasili ise gercekten yakistiramadim biz ta avrupanin gobeginde subasi koyunu gorunce heycanlanalim hemen yazalim karsiliginda kufur yiyelim bunun adini siz koyun |
[B][I][COLOR=blue]Hepimiz kardesiz bu öfke ne diyeeeeeeeeeeeeeeeeee[/COLOR][/I][/B]
|
omer kardas tas atana gul atarizda kufuredemi gul atalim
|
[B][I][COLOR=blue]Bilal kardes bir yalnis anlasilma sanirim ,bos verin unutun gitsin[/COLOR][/I][/B]
|
ha bu subasililardan cok yan köylülüler burada desem haksizmi sayilirim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:13. |