Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyeyi anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12346)

fratt 25.09.2007 23:29

--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[B][I][COLOR="DarkOrange"]muhtemelen karanlık işler yapıyor. geçen poliste sorduydu zati. ben tanımıyorum tüm bildiklerimi polise anlattım :)[/COLOR][/I][/B]

58 26.09.2007 00:30

27 yasında .10 tecrube puanına sahıp mesajlasmayı cok seven Sivaslı bir arkadasımız.lakın bıraz sinirli :)

Sweetgirl 26.09.2007 00:52

[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER][FONT="Verdana"]Akıncılar ŞENBAĞLAR köylü olan (galiba), istanbulda yasayan bir hemsomuz :) [/FONT][/CENTER][/COLOR][/I][/B]

Serd@r 26.09.2007 01:15

-->: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[B]Almanyada yaşayan [url]www.sivasspor.com[/url] un devamlı müdavimi,inatçı,şiirleriyle meşhur,[url]www.sivaslilar.net[/url] te çoğunlukla online olan fakat yorumlarıyla haberleri pek renklendirmeyen,hakiki [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] aşığı bir [COLOR="red"]YİĞİDE[/COLOR]...:)
Umarım olmuştur![/B]

fratt 26.09.2007 10:25

[QUOTE=58;215236]--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
27 yasında .10 tecrube puanına sahıp mesajlasmayı cok seven Sivaslı bir arkadasımız.lakın bıraz sinirli :)[/QUOTE]

[B][I][COLOR="DarkOrange"]üstteki yazıya binaen cevap hakkı doğmuştur: yok be canım kardeşim sinir varsa da seninle veya burdaki bir başkasıyla alakalı değil. ben yoruma ve eleştiriye açık bir insanım. sadece zorlamalar canımı sıkar o kadar. saygılar[/COLOR][/I][/B]

Sweetgirl 27.09.2007 15:33

ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[QUOTE=fratt;215256][B][I][COLOR="DarkOrange"]üstteki yazıya binaen cevap hakkı doğmuştur: yok be canım kardeşim sinir varsa da seninle veya burdaki bir başkasıyla alakalı değil. ben yoruma ve eleştiriye açık bir insanım. sadece zorlamalar canımı sıkar o kadar. saygılar[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]sen biraz sirayi bozmus gibisin ya nese ben ikinizide anlatirim :D

27 yasinda ismi firat soyismi candir, istanbul dogumlu, ve ayni zamandada halen orda yasamakta olan bir kardesimiz. 300 küsür üzerinde güzel siirleri var, Kendisine ait olan ama henüz basilamamis ikisi hazir biri hazirlanmakta olan üc kitabi varmis.
Bastirinca bana bir imazli kitap gönderecegini söz verdi.... sizde sahitsiniz arkadaslar...
nese sanirsam bu kadar tanitmam yeterli :)[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]

[QUOTE=Serd@r;215240][B]Almanyada yaşayan [url]www.sivasspor.com[/url] un devamlı müdavimi,inatçı,şiirleriyle meşhur,[url]www.sivaslilar.net[/url] te çoğunlukla online olan fakat yorumlarıyla haberleri pek renklendirmeyen,hakiki [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] aşığı bir [COLOR="red"]YİĞİDE[/COLOR]...:)
Umarım olmuştur![/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][CENTER]Cok takdir etdigim ve cok saydigim mersinde yasayan ASIK SERDAR'i olarakda bilinen bir yigidomuz.
Beni inatci etmissin ya nese artik :) herhalde canin yine atismak felan istiyor :D

Bu arada sakin unutdum sanma, osmanla görüsmüssünüz güzelcene eglenip sonrada resimleri eklemissiniz.... hic yakistiramadim, o neydi öyle nispet yaparcasina ;) ;) [/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B]

RaZZcE 27.09.2007 16:35

[B]iyi niyetli,
siir yazmayi seven,
ve almanyadan katiliyor :D[/B]

fratt 27.09.2007 16:56

[QUOTE=Sweetgirl;215404][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]sen biraz sirayi bozmus gibisin ya nese ben ikinizide anlatirim :D

27 yasinda ismi firat soyismi candir, istanbul dogumlu, ve ayni zamandada halen orda yasamakta olan bir kardesimiz. 300 küsür üzerinde güzel siirleri var, Kendisine ait olan ama henüz basilamamis ikisi hazir biri hazirlanmakta olan üc kitabi varmis.
Bastirinca bana bir imazli kitap gönderecegini söz verdi.... sizde sahitsiniz arkadaslar...
nese sanirsam bu kadar tanitmam yeterli :)[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]

[B][I][COLOR="DarkOrange"]varya %100 örtüşen bir ben anlattın bravo tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum seni :D sıra meselesine gelince kim altta kim üstte anlamadım ki ben :confused: zaten üstteki üyeyi anlatmadım ben cevap hakkımı kullandım :)[/COLOR][/I][/B]

arikarinkuchi 27.09.2007 17:13

fratt abimiz 27 yaşında üçüklere örnek olan
her yerde ve her zman kendini sevdirmeyi bilen iyimi iyi bir insandır(die tahmin ediyorum) hadi hadi bana da yorum yapın :D

RaZZcE 27.09.2007 17:21

[B]14 yasinda,
tr den katiliyor ,
93 dogumlu ( 03.03.1993 )
baska bise bilmiom :D[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:02.