![]() |
İsminize Şükredin
Aşağıdaki isim ve soyadlara eminiz hiçbiriniz sahip olmak istemezsiniz.
Gerçekleri telefon rehberinden kontrol edilmişmiş Coşkun Aptal Emel Yalak Duran Kalas Sultan Kaltak İsmail Dümbelek Fahrettin Kalkmaz Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damızlık İzzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma İsmail Donsuz Hatice Tüylü Abdurrahman Kıllı Aytekin Kıllıbacak Makbule Kıllıbaldır Ahmet Yavşar Ökkeş Ford Bayram Amca Necati Yenge Meliha Enişte Zehra Eşekcanbazı Yusuf Ziya Salakoğlu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür İsmail Öldürücü Gülşen Motor Hacı Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cırt Döndü Cort Fedakar Pat Şaban Küt Haziment Pet Cafer Yalar Gurban Yalama Ahmet Ali Emici Ayşe Cinsel Ali Anüs Bahriye Kuku Yusuf Kız Gülten Karı Zeki Kadın Cemal Delik Ramazan Deşik Münevver Göbek Havva Kalça Nurcan Geliyor Ali Geber Münevver Ölü Hanim Seviş Alkın Azgın Mümin Abaza Yunus Gay Kemal Götürür Gülfidan Gösterir |
--->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
valla bende soyadımdan çokkkkkk memnunum var mı benim soyadım gibi POLAT
|
:) çok hoştu ya paylaşım için sağol
daha önce muhasebesini tuttuğum bi dekorasyon firması vardı yoğun olarak yapay çiçek yapılıyodu personelden bitanesinin adı [B]ÇİÇEK BOZAN [/B]dı. patronumuzda biraz ilginçdi her ismi geçmesinde bu kadın gerçekten çiçek bozmuyo dimi muhabeti yapardı ne günlermiş be :) |
seval neval :D :D:D
çok komik bişey bu ya benim ismim çok güzel :P |
-->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
[B]Benim ki hepinizinkinden daha güzel :D tmm mı.
Duman...asalete bak bea :D[/B] |
maşşallah ne asalet ama duman (is)
|
-->: Peki ya Soyadınız Böyle Olsaydı...
[B]is değil arkadasım. Duman olmak...[/B]
|
HA ÖYLEMİYDİ OZAMAN PARDON.............................
|
allaha şükür babamız iyi bir soy isim bırakmış bize..HANÇER
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:31. |