![]() |
--->: Sitemizin Boy Ortalaması
[QUOTE=Sweetgirl;242796][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zannedersem en kisa benim :)
[COLOR="Black"]>>> >>> [COLOR="Red"]1.60[/COLOR] <<< <<<[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Hihi, bayanda ünemli diil canım. Erkekler düşünsüm. Sen minyonsun, ideal Türk kadını standardı. ;) |
[B][COLOR="Indigo"]Zannedersem en uzun da benim 1.91 ...[/COLOR][/B]
|
-->: Sitemizin Boy Ortalaması
[B][I][COLOR="Red"]Ben biraz küçük olduğum için 1.33 m boyunda 11 yaşındayım[/COLOR][/I][/B]
|
[B]küçük
büyük mşl. sitemizde her boydan insan var :D [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;242796][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zannedersem en kisa benim :)
[COLOR="Black"]>>> >>> [COLOR="Red"]1.60[/COLOR] <<< <<<[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] Bayanlara 5 cm topuk için eklemeyi unutmam.... [/B] |
[B] yaff çok az kişi katımış................ [/B]
|
1,80
gördüğüm kadarıyla boy ortalaması yüksek yiğidolar :D |
[QUOTE=ero;243016][B] Bayanlara 5 cm topuk için eklemeyi unutmam.... [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne demek istiyon simdi sen ben anlamadim :) 1,60 a 5 cm'mi ekliyorsun yani 1,65 mi dicem yoksa 1,60 dan 5 cm topuk icinmi cikariyorsun ben topuksuz'dan bahsetmisdim gerci topuklu ayakkabiyida sadece özel günlerde giyerim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;243020][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne demek istiyon simdi sen ben anlamadim :)
1,60 a 5 cm'mi ekliyorsun yani 1,65 mi dicem yoksa 1,60 dan 5 cm topuk icinmi cikariyorsun ben topuksuz'dan bahsetmisdim gerci topuklu ayakkabiyida sadece özel günlerde giyerim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] [COLOR="Red"] abla 1.65 oldun.....;)......bi daa niye çıkaralım.. .......... [/COLOR] [/B] |
[QUOTE=ero;243025][B] [COLOR="Red"] abla 1.65 oldun.....;)......bi daa niye çıkaralım.. .......... [/COLOR] [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aaa o zaman tsk ederim yaa :) gerci ben halimden gayet memnunum dis güzellik önemli degil :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:20. |