![]() |
-->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.
|
-->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
[B]Son gelen mesajım;
Dün yanlışlıkla sizin telefonunuzu aradım cevap vermediğiniz için teşekkürler yalnışlık oldu... [/B] |
--->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
arkadaşım zeyno attı 13:25 de
''dün annemlerin beni aramamasındaki tek sebep beni bana bırakmışlar bakalım biz arayıp sormassak kaçta gelecek die bende 11 de gidince fırtına esti evde'' |
--->: -->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
[QUOTE=aozdemir;267415]kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.[/QUOTE]
:) :):) :D |
[B]başka yok mu[/B]
|
Güneşin doğduğuna kanma, vakti akşama kadardır...Ay ışığına aldanma, ömrü sabaha kadardır...Sakın aramadığıma bakma, kalbim sana yüreğin kadar yakındır....
|
[B]''yaff samet bu mat. yazılısı nerden çıktı ne güzel sözlü olcaktık yaa ''[/B]
geliş saati 20:32 miş :D |
En son mesaj Kontor bakiyenz 0 a ulasmıstır.9 qün içinde kontor yuklemezseniz hattınız iptal edilecektir:D
|
Haylaz kank ben yarın karıyı karsıya bırakcam..sende hemsireni al beraber gider geliriz..Sonrada trenle akarız kartala..
|
Cevap: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
[B][COLOR=darkorange]umut varsa yaşamak güzel
sevgi varsa aşk güzel ümit varsa beklemek güzel seven varsa sevilmek güzel ama bir tek sen varsan[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hepsini boşver VARLIĞIN HEPSİNE BEDEL ...[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:58. |