![]() |
--->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
nihat83 = nihat (ismim), 83 (dogum yilim)
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Esengül kendi adım :)
. . . [/B][/CENTER][/COLOR] |
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
[B][CENTER]...FurkaN... Kur'an-ı Kerim'in diğer adı...Hakk'ı batıldan ayıran fark...[/CENTER][/B]
|
gürün güzeli= gürünlüyüm ve çevreden gelen sözler de güzel olduğumu söyleyince e bende farklı bir nick düşünürkenn :D ortaya gürün güzeli çıktı:)
|
[CENTER][B]( [COLOR="red"]AYPARCAM [/COLOR])
[COLOR="DarkGreen"][COLOR="red"]GÜL [/COLOR]' ü kokladım Terindir diye, Seyrine daldım, Yüzündür diye, Yaprağına dokundum, Tenindir diye, Ben [COLOR="Red"]GÜL[/COLOR]’ e vuruldum, [COLOR="red"]SANA[/COLOR] benziyor diye...[/B][/CENTER][/COLOR] [CENTER][IMG]http://img352.imageshack.us/img352/4004/kdr3gwh2xd7ck1.gif[/IMG][/CENTER] [COLOR="Red"][B][CENTER]Sevgililerin en sevgilisi hz MUHAMMED (S.A.S) 'i hatirlatan bir nick [/COLOR] [COLOR="Green"]Senden ayri yasayamam sensiz hic mutlu olamam cok sevmisim ayrilamam [COLOR="red"]AYPARCAM gulum [/COLOR]sevdigim, bu eserlede hatirlatmak istedim [/CENTER][/B][/COLOR] |
adım nagihan o yüzden..............
|
[B]cocukluktan gelır bond hayranlıgı hep bazen aranmıs bazen aramıstır :):)[/B]
|
[B][U][COLOR=DimGray]Benimki Alahimizin 99 tane isminden
Birisi;) [/COLOR][/U][/B] [B][I][U][COLOR=DimGray] [/COLOR][/U][/I][/B] |
Herkes Melek Gibi Bİri oldugumu soyler ama bn pek ole sanmıom nese millet soluo die yapdım:D
|
-->: --->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
[QUOTE=SivasLı_MeleK;303627]Herkes Melek Gibi Bİri oldugumu soyler ama bn pek ole sanmıom nese millet soluo die yapdım:D[/QUOTE]
millet'de baya atiyormus yaw :D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:30. |