![]() |
Cevap: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
emegine saglik eyüp abi...................
|
--->: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[B][I]HaYDe EyüPHan DeVaMınıDa qEtİR FıkRaLaRıN:D...[/I][/B]
|
[B]Arkadaşlar sizlerede güzel bişeyler yazıcaktırım.:)[/B]
|
Yine yeni fıkralarla karşınızda olucağım
:D |
Cevap: --->: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[QUOTE=EyüphanAydın;322445][B]Gul-i_ahmer[/B] bir gün[B] fast-food [/B]lokantasına gider ;
[B]Gul-i_ahmer ; [/B]Bana iki sosisli, bi tanesine hardal koyma" [B]Garson:[/B] - "Hangisine?"[/QUOTE] ::D:D:D:D:D:D:D:D:D EMEĞİNE SAĞLIK |
[QUOTE=EyüphanAydın;322442][B][/B]
[img]http://www.sivasspor.com/forum/image.php?u=364388&dateline=1220391451[/img] [B]Mustafa ;[/B] Veli abi nasılsın. [B]Veli ;[/B] Mustafaaaaa :mad: Tribüncü adam kötüde olsa belli etmez.;) [B]Mustafa ;[/B] Tamam abi hemen notlarım arasına alım. [B]Veli ; [/B]Mustafaaaaa :mad: Tribüncü adam not almaz ! Aklına kazır ;) [B]Mustafa ; [/B]Özür dilerim Veli abi.:) [B]Veli ;[/B] Mustafaaaa :mad: Tribüncü adam[B] ' Özür Dilemez' [/B]Çünkü Özür dileyecek hata yapmaz !;) [B]Mustafa ; [/B]Amaaannnn ne bu ya ? Onu yapma bunu yapma :D Sıkıldım artık. [B]Veli ;[/B] Tribüncü adam sıkılmaz.Sıkılacak yere gitmez.Senin ne işin var o zaman ? :rolleyes:[/QUOTE] [B]Eline Sağlık Baboş :D güzel olmuş[/B] |
Cevap: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
eyüphan emeğine sağlık çok güzel olmuş paylaşımına teşekür ederim
|
[B]Fıkraları yazıcam ama vaktim olmuyor :D En yakın zamanda inşallah olucaktır.[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;326878][B]Fıkraları yazıcam ama vaktim olmuyor :D En yakın zamanda inşallah olucaktır.[/B][/QUOTE]
bizi o güzel fıkralardan mahrum bırakma :D |
En yakın zamanda istek isteyen üyelere yapıcaktırım :D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:40. |