![]() |
Cevap: İşte Ele Geçirilen Silahlar!
ben şahsen butür olaylarla sivasın medyaya gelmesin den rahatsız oldum kim ne derse desin
|
Bugün akşam gördük malzemeleri G3 mermileri,el bombaları,lav tüfekleri vs vs vs...Gördüğümüz herşey askeri alet ve teçhizatlar.Normalde askeriyeden kaçırılan tek mermi halinde bile soruşturma başlatılır.Adamlar koca bombaları,mermileri kaçırmışlar tek bir soruşturma yok.Yerin altına saklanan bu bombalarla tüfeklerle oyun oynanmayacağına göre bu bir karineyi teşkil eder ve bu karinede bir suikast veya ses getirecek bir olaya teşebbüs yada doğrudan müdahil olma gibi vahim olaylara neden olunacağı açıktır.Hala bu işi siyaset malzemesi yapanlar günün birinde rezil olacaklarını anlayacaklar ama iş işten geçecek, ayrıca böyle bir olayı siyasete karıştırma gereği duymanın ardında yatan sır da inşallah birgün açığa çıkacak...
|
ülkede gayri nizami örgütlenmeler zamanında belli siyasi gruplara hizmet etmiştir, vatan millet sakaryha diye kardeş kavgasını körükleyip türkiyenin yıllarını gençlerini aldılar şimdi ucundan bucağından bunların temizlenmesi normal, çünkü artık derin devlet denen şeyde bu ucuz mafyatik kirli yapılara dönüşmüş bu cumhuriyetcilik atatürkçülük ulusalcılık oynayan ne idğü belirsiz yapılardan kurtuluyor, bağırsak temizliği yapılıyor bence, devletin ekası anlamında benim şüphem yok ama gürültü patırtı çok çıkıyor dahada çıkacak, silah sadece mıt polıs eskisi, ülkücü eskisinde yokki, dini cemaatleşme anlamında benzer yapılanmalara girişen halkımızdada maşallah bir pompalı sevdasıdır almış gitmiş durumda 10 milyonun üzerinde bireysel silahlanmanın olduğu su götürmez gerçektir, avcılık atıcılık dernekleri bu anlamda kılıfına uydurulmuş almış başını gidiyor amaçlı silahlanma, bir ürperti ve geleceğin bir başağrısı konusuda budur, örnekleri verilmiş bir gizli oyun sahası bir kenarda masummuş gibi beklemektedir, tarlabaşında kürt göstericiye pompalıyla ateş eden vatandaşın elindeki pompalısı ve savunması çok önemlidir, yaratılan kaos ortamında neyin neye malolacağını hesap eden birileri var ama bunlar cumhuriyetin kurucu felsefesine ne kadar yakın uzak orası çok tartışılmalı bence
|
Gazi mahallesinde gazi olaylarında taranan kahvede çıkan mermilerin hepsi G3 Mermisiydi ne işi var G3 Mermisinin Sivil bölgelerde ben açıkcası bu olayda bile hatta Madımak olayında dahi Ergenekon'dan şüpheleniyorum..O Gazi mahallesi olaylarında ölenlerin bir çoğu Sivas'lıydı ve hala o kahvenin önünden geçtiğimde irkiliyor'büyük üzüntü duyuyorum;bu sorular tek tek cvp lanmalı su üstüne çıkarılmalı derin devlet kavramı bu ülkeden atılmalı eğer derin devlet varsa olması gerekiyorsaki dış düşmanlar ve iç düşmanlara karşı devleti korumalı ..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:19. |