![]() |
Cevap: ANLAMAZSIN SEN(apo'ya yazdım)
beni tanıyan nasıl bir yapıya sahip oldugumu bilenler bilir.ben bugüne kadar kimseyle tartışmadım.ama sen sürekli çıkışıp durdun.ben allaha inanıyorum bayragımı ve milletimi seviyorum.dolayısıyla dinime yada bayragıma yada milletime karşı muhalefette olan herkese göre bende savunmamı yaparım.senden dileğim artık bana ve buraya birşey yazma olmazmı?(ayrıca israil kalleş ve kelime-i tevhit diye 2 şiir daha var onlarıda oku belki biraz daha tanırsın beni)
|
gün gelir apo asılır kara yılanda yakalanır ama türkiye hep vardı hepde varolacaktır.ne apo nede karayılan nede başkası engel olamaz türkiye hep türkiye
|
cok ta miliyet ci ruhun var
|
tamam seni soracam.bilmiyorum hakkında bilgim yok ama köyünüze çeşme yaptıracam dedin yardım sever iyi bir adam dedim sonraki yazdıklarınla zıtlaştı.annenin hayrına deyince oraya git bak ben sana sivasa yaptır allah razı olsun köyde çeşmeye gerek yok dedim.sivasta lazım olan yer vardır hemde daha çok içen olunca daha çok sevap alır annende sende
|
sen bana akıl verm sen köyünü benim kadar tanıyor musun söyle
|
[QUOTE=finalsilah;371494]bak sana sizin köylü misk telofonunu verecem onu ara sor 05352155223[/QUOTE]
buraya yazdıgın mesajı herkes görüyor onun için başkasının numarasını yazma abi ne olur ne olmaz.tamam sorcam ama ona değil.elbet ikimizinde tanıdıgı birileri vardır.bulur sorarım |
[QUOTE=finalsilah;371495]sen bana akıl verm sen köyünü benim kadar tanıyor musun söyle[/QUOTE]
senin ne kadar tanıdıgını bilmiyorum. |
söyl kim senin tanıdıgın babanın adn halbur örenden kimlerdensin
|
[QUOTE=finalsilah;371498]söyl kim senin tanıdıgın babanın adn halbur örenden kimlerdensin[/QUOTE]
gün gelir tanışırız.dün eger öyle şeyler yazmasaydın sana kendimi tanıtırdım kimlerden oldugumu anlardın.ama sana şunu söyleyim seninle arası çok iyi olan birsi benim akrabam.ve sen belkide ozaman pişman olacaksın o yazdıklarına ayıp ettim dersin kendi kendine |
sultan beyliginde hacıbekiri tanıyormusun
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:09. |