Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   SEVENMİSİN?YOKSA SEVDİĞİNİMİ SANIYORSUN (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27667)

srilanka 23.02.2009 14:11

Cevap: SEVENMİSİN?YOKSA SEVDİĞİNİMİ SANIYORSUN

[QUOTE=MeLody58;379464][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] Muskaya filan bence hiç gerek yok Allahu teale ve onun elçisi peygamber efendimiz ne diyor yukarıya yazdım kendini iii hissetmiyorsano söylenen felak nas ihlas vs bu duaları okuman gerektigi söylüyor eger Kuranı kerimde muska yaptırın yazsaydı bizde yaptırırdık ama öle bişey yazmıyor ibadetini yap Namazını kıl duanı oku Allaha Sıgın içindeki Şeytanın vesvesesi gitsin Senin Psikoljinde çökmüş bence ve kuruntu haline getirmişsin bende büyü var diye Dediklerimi yap bide pozitif düşünmeye çalış gör bak hiç bir sorun kalmayacak.. Bütün sorunlar insnın kendi psikolojisiyle[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

haklısın kardeşim ben dualarımı okumaya devam edecm namazımıda kılıyorum elhamdüllah.duamıda ediyorum rabbime gerisi artık onun rızasına kalmış.ondan gelecek dertte şifada baş göz üstüne.rabbim kalbimizdeki imanı her daim diri kılsın bizi yoldan çıkarmaya aklımızı bulandırmya çalışanlarıda ıslah etsin..

MeLody58 23.02.2009 14:11

[QUOTE=srilanka;379465]arkadaşlar sizleri gerçekten çok seviyorum.çünkü siz burdaki herkse değer veriyorsunuz dinliyorsunuz elinzden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz sizinle konuşunca içim açılıyor rahatlıyorum benm birsürü arkadaşım var ama dostum yok yanımda bir tek sizler benm dostlarımsınız sizleri öle görüyorum kiminiz benden büyük kiminizse küçük ama hepimiz burda kardeşiz.kötülemk istemiyorum ama başka bir forum sitesine girdiğim zamn bilmiyorum canım çok sıkılıyor burası gibi güzel değil çok samimi sölüyorum bunları sizlerden teşekkür almak yada herhangi başka birşey için sölemiyorum gerçkten şuanki hislerimi sölüyorum.ben içimdekileri yzarsam buraya siz okuya okuya yorulursunuz sayfa sayfa yazarım:)oyüzden fazla uzatmayacam hepinizi çok ama çok seviyorum.beni dinlediğiniz içinde teşekkür ederim[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B][I] Tesekkür ederim kardeşimm her zaman dinlerim ne demek İSterimki dogruyu bulasın Öncelikle Seni Allaha Sonra kendine Emanet Ediyorum Mantıklı düsün Kimseye İnanma Güvenme Yanlıs Yapma Sakın Allaha Sıgın Ondan iyi Dost Yok.. Bir Sorunun OLdugu Zaman Yazabilirsin 19 yaşında Genç Kızsın yaşamana bak mutlu olmana Bırak Baskalarını Dünya Yalan Hayat Kısa Kendine Çok iyi Bak.. [/I][/B][/COLOR][/FONT]

barikat58 23.02.2009 14:12

[QUOTE=ebubekir çakmak;379467][B][COLOR="Indigo"]bu konu beni aşar arkdaşlar ben susma hakkımı kullanıyorum yalnız bir ayeti kerime vardı onu sizlerle paylaşıyım

"Kimi benden daha cok seversen, onu senden alırım." ALLAH (c.c.)

bence bu düsturla yola çıkmak gerekir ben böyle bir hata yapmıştım ne diyelim ALLAH AFFETSİN[/COLOR][/B][/QUOTE]

vayy ebubekir sonunda beklediğim yorumunu yaptın saol. :D

srilanka 23.02.2009 14:15

[QUOTE=ebubekir çakmak;379467][B][COLOR="Indigo"]bu konu beni aşar arkdaşlar ben susma hakkımı kullanıyorum yalnız bir ayeti kerime vardı onu sizlerle paylaşıyım

bence bu düsturla yola çıkmak gerekir ben böyle bir hata yapmıştım ne diyelim ALLAH AFFETSİN[/COLOR][/B][/QUOTE

HER NEKADAR SEVİYORSAMDA ONU ALLAH'A OLAN SEVGİMİ AŞAMAZ ONUN SEVGİSİ.İSYAN ETMİYORUM AMA ANLAYAMIYORUM BU HALE GELMEMİZİN NEDENİNİ.ALLAHA İNANCIM ÇOK BÜYÜK RABBİM BİZİ ŞAŞIRTMASIN!!!

ebubekir çakmak 23.02.2009 14:18

[COLOR="Indigo"][B]BEN DE İLK BAŞLARDA BU AYRILIK NEDEN OLDU DİYE DİYE KAFAYI YİYECEKTİM ,
AYRILIŞIMIZIN BİR SEBEBİ OLMALIYDI ÜSTÜNE GİTTİM SEBEBLERİN ARADIM ARAŞTIRDIM AMA BİR SEBEB BULAMADIM HATA BENDEMİYDİ ONDAMIYDI DEDİM LANET OLSUN İNTAHARI BİLE DÜŞÜNDÜM KENDİMİ ŞİŞELERE VERDİM ŞİİRE VERDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SAOLSUN BÜTÜN ARABESK MÜZİKLERİ EZBERLEDİM ALLAH BİLİYOR YA ÇOK YORULDUM ÇOK ACI ÇEKTİM HER YOLU DENEDİM AMA GİDEN GELMİYOR

BARİKAT GARDAŞŞIMIN BANA DEDİĞİ GİBİ HAYATIN TEKMESİ HEP DÜŞENLERİDİR EĞER ÇABUK TOPARLANIP KALKARSANIZ AZ TEKME YEMİŞ OLURSUNUZ
BU AYETİ KERİMEYİ OKUDUĞUMDA HATANIN KİMDE OLDUĞUNU ANLADIM DAHA DOĞRUSU KENDİ EŞŞEKLİĞİMİ KENDİ CAHİLLİĞİMİ ANLADIM

MEYHANELERE ŞİŞELERE KADEHLERE ACIYA HÜZÜNE KEDERE EYWALLAH DEDİM ,

ARKADAŞLAR NE ANNE NE BABA NEDE YAR HEPSİ HİKAYE BZİ ALLAH KADAR HİÇ KİMSE SEVEMEZ OYÜZDEN ONUN YARATTIKLARINA ONDAN ÇOK DEĞER VERME GİBİ BİR HATAYA DÜŞMEYİN YOKSA NE KALDIRANINIZ OLUR NEDE DERDİNİZE AĞLAYAN [/B][/COLOR]

MeLody58 23.02.2009 14:23

[COLOR="Black"][B][I] Ben Senin azabından çok rahmetine; korkundan çok şefkatine muhtacım. Ve şunu da bütün kalbimle biliyorum ki; Sen istersen severim, sen sevdirirsen severim! Fakat Sen sevmezsen, sevdirmezsen ben sevemem, hissedemem.

"Kulum bana bir adım yaklaşırsa, ben ona koşarak gelirim" buyuruyorsun. Ya Rabbi, bana yardımcı ol, Sana doğru bir adım olsun atayım. Ki, o benim vuslatım olsun. Beni o vuslata kavuşturmadan yanına alma Allâh'ım!...

Her hareketimiz, yalnız sana olan muhabbetimizden kaynaklansın. Öyle bir muhabbet ki hep coşsun, coşsun hiç durmasın. Ve Sensiz bir anımız geçmesin, Allâh'ım.

Verdiğin nimetin şükrünü yerine getirebilenlerden eyle, nankörlerin listesinde ismimiz bile geçmesin Allâh'ım. Benim kalbimi, dilimi ve bütün amellerimi rızandan ayırma. Bize daima râzı olacağın amelleri işlemeyi nasip eyle!..

Ya Rabbi, Senden isteyeceğimiz şeyleri de bilemiyoruz. Eksiklerimizi, noksanlarımızı, hatalarımızı ört, Sen rahmet ve mağfiretinle onları hayra tebdil eyle. Ya Rabbi sen affedicisin affvı seversin biz günahkar kullarını da affet.

Biz senden gelecek her hayra muhtacız Allâh'ım.

Bir yavru annesine ne kadar dil döker, yalvarır, naz yaparsa; annesi de o kadar sevinir!.. Kırgınsa bile alır bağrına basar, "Yavrum!.." der.

Çok iyi biliriz ki, Rabbim, annelerin sevgi ve şefkatinin kaynağı da sensin!.. Ve Sen bütün annelerin merhametinden daha fazla merhamete sahipsin!.. O halde bu aciz, zayıf, gönlü kırık, ve günahkâr kullarını da Afv et, Allah'ım.. Bizlere acı, günahımızı yüzümüze vurma!
"Ben, yüzlerini görmediğim kardeşlerimi çok özledim" buyuran Rasûlümüze layık kardeş ve ümmet eyle, Allâh'ım.

Bizleri öğrendiklerimizle amel eden, senin yolunda canını, her şeyini feda eden Mus'ablar, Rumeysalar, Enesler, Âişeler, Fâtımalar, Sümeyyelerden eyle!..

Senden gelecek her türlü hayra muhtacız Allâh'ım&

Kara yüze ak desem, beni benden al desem; Rahmetinle sar desem, sarar mısın? Allâh'ım
[/I][/B][/COLOR]

ebubekir çakmak 23.02.2009 14:24

[COLOR="Indigo"][B]YANLIŞ ANLAMAYIN SİZE NASİHAT VERME GİBİ BİR LÜKSÜM YOKTUR AMA

EĞER İNSAN İSEK KENDİ BAŞIMIZA GELNLERİ KENDİ TECRÜBELERİMİZİ DİĞER İNSANLARADA ANLATMALIYIZ DİE DÜŞÜNÜYORUM UMARIM YANLIŞ ANALŞIMAM

VE BİRDE NEYSE BOŞVERRRRR[/B][/COLOR]

srilanka 23.02.2009 14:25

BENDE İŞİ İNTİHAR ETMEYE KADAR GETİRMİŞTİM BİARALAR AMA OTURDM DÜŞÜNDÜM HADİ BÖLE BİŞEY YAPTIM DİYELİM BEN ALLAHIN KARŞISINA ÇIKINCA NE DİYECEM NASIL HESAP VERCEM BİANDA SİLKELEDİM KENDİMİ TÖVBE ETTİM AMA MUTLU DEĞİLİM DAHA BU YAŞTA SOĞUDUM HERŞEYDEN :( ÖYLE Bİ YAPIDA BİRİYİMKİ BİRİNİ İNCİTECEK OLSAM AYLARCA KENDİMİ YER BİTİRİRİM.HERŞEYİ ÇOK TAKARIM EN İNCE DETAYLARA KADAR HERŞEYİ DÜŞÜNÜRÜM.İNİTİHAR GİBİ BİRŞEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ALLAHA SIĞINIYORUM HEP.İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN BU DÜNYADADA AHİRETTEDE SONUNU HAYIR EDER.

ebubekir çakmak 23.02.2009 14:26

[QUOTE=MeLody58;379477][COLOR="Black"][B][I] Ben Senin azabından çok rahmetine; korkundan çok şefkatine muhtacım. Ve şunu da bütün kalbimle biliyorum ki; Sen istersen severim, sen sevdirirsen severim! Fakat Sen sevmezsen, sevdirmezsen ben sevemem, hissedemem.

"Kulum bana bir adım yaklaşırsa, ben ona koşarak gelirim" buyuruyorsun. Ya Rabbi, bana yardımcı ol, Sana doğru bir adım olsun atayım. Ki, o benim vuslatım olsun. Beni o vuslata kavuşturmadan yanına alma Allâh'ım!...

Her hareketimiz, yalnız sana olan muhabbetimizden kaynaklansın. Öyle bir muhabbet ki hep coşsun, coşsun hiç durmasın. Ve Sensiz bir anımız geçmesin, Allâh'ım.

Verdiğin nimetin şükrünü yerine getirebilenlerden eyle, nankörlerin listesinde ismimiz bile geçmesin Allâh'ım. Benim kalbimi, dilimi ve bütün amellerimi rızandan ayırma. Bize daima râzı olacağın amelleri işlemeyi nasip eyle!..

Ya Rabbi, Senden isteyeceğimiz şeyleri de bilemiyoruz. Eksiklerimizi, noksanlarımızı, hatalarımızı ört, Sen rahmet ve mağfiretinle onları hayra tebdil eyle. Ya Rabbi sen affedicisin affvı seversin biz günahkar kullarını da affet.

Biz senden gelecek her hayra muhtacız Allâh'ım.

Bir yavru annesine ne kadar dil döker, yalvarır, naz yaparsa; annesi de o kadar sevinir!.. Kırgınsa bile alır bağrına basar, "Yavrum!.." der.

Çok iyi biliriz ki, Rabbim, annelerin sevgi ve şefkatinin kaynağı da sensin!.. Ve Sen bütün annelerin merhametinden daha fazla merhamete sahipsin!.. O halde bu aciz, zayıf, gönlü kırık, ve günahkâr kullarını da Afv et, Allah'ım.. Bizlere acı, günahımızı yüzümüze vurma!
"Ben, yüzlerini görmediğim kardeşlerimi çok özledim" buyuran Rasûlümüze layık kardeş ve ümmet eyle, Allâh'ım.

Bizleri öğrendiklerimizle amel eden, senin yolunda canını, her şeyini feda eden Mus'ablar, Rumeysalar, Enesler, Âişeler, Fâtımalar, Sümeyyelerden eyle!..

Senden gelecek her türlü hayra muhtacız Allâh'ım&

Kara yüze ak desem, beni benden al desem; Rahmetinle sar desem, sarar mısın? Allâh'ım
[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

EYWALLAH KARDEŞ ÇOK İİİ ALATMIŞSIN

srilanka 23.02.2009 14:29

[QUOTE=ebubekir çakmak;379478][COLOR="Indigo"][B]YANLIŞ ANLAMAYIN SİZE NASİHAT VERME GİBİ BİR LÜKSÜM YOKTUR AMA

EĞER İNSAN İSEK KENDİ BAŞIMIZA GELNLERİ KENDİ TECRÜBELERİMİZİ DİĞER İNSANLARADA ANLATMALIYIZ DİE DÜŞÜNÜYORUM UMARIM YANLIŞ ANALŞIMAM

VE BİRDE NEYSE BOŞVERRRRR[/B][/COLOR][/QUOTE]

YOK KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMADIM SENİ ELBETTE NASİHAT EDİCEKSİNİZ ÇÜNKÜ BİRÇOK İNSAN AYNI TECRÜBELERİ YAŞAR VE BAŞKALARININ AYNI HATAYA DÜŞMEMESİ İÇİN ONLARI UYARIR BU KİŞİNİN NE KADAR TEMİZ KALPLİ BİR İNSAN OLDUĞUNU İNSANLARA NEKADAR DEĞER VERDİĞİNİ GÖSTERİR.TEŞEKKÜR EDERİM SANA.NEYSE BOŞVERRRRRRRR DEDİĞİN NE?LÜTFEN SÖLERMİSİN SAKINCASI YOKSA???

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:28.