![]() |
Cevap: Adaylar Konuşuyor ( Röportaj)
[QUOTE=besyo_cu;380055][B][B]
Benim demek istediğim farklı sen daha farklı şeyi söyluyorsun Osman Beyin yaptıklarından aklıma gelenleri yazdım o kadar şey yapmış birisine nasıl olurda nasıl sadece tekel iş yaptığından bahsediyorsun anlam veremıyorum.[/B][/B][/QUOTE] eyvallah arkadaşım mart biter iş biter o zaman halak gereken kişiye gerektigi oyu verir o zamanda yazarız vesselam.... |
sami aydın o dönem esen akp rüzgarının sayesinde başkan oldu..
ha iyi de oldu. o dönem başkan adaylarının içinde çok değerli isimler de vardı ama akp ne yaptı o dönem il başkanı olan bir ismi sami aydını başkan adayı gösterdi...gerçekten burada yazan bazı arkadaşlara el insaf diyorum...osman seçilmiş iktidar partisinin bile belediye başkanı değildi. o günler unutulur tabi. |
osman seçilmiş döneminde belediyede staj yapan öğrencilerdendim kapısnın önünde bekleyenleri ve onların aralarında geçen konuşmaları çok iyi bilen birisiyim
(ev yaptıracam az acındırakta kendimizi biraz yardım etsinler) ve bizzat bu adamlara yardım yaptırdıgına gözlerimle şahit oldum ikincisi aynı dönemde arkadaşım ablası burs başvuru yaptı ve çok başarılı biriydi sadece kapalı olmadığı için bursunu geri iptal ettiler ikincisi osman seçilmiş döneminde özbelsan işçileri 4-5 ay maaşlarını alamadılar sami aydın geldiğinde düzenli maaş almaya başaladılar o adamların günaho neydi nere gitti paralar şimdi veriliyorsa o zaman verilemiyormuydu şahit göster diyorsan git osman seçilmiş döneminde çalışan özbalsan işçilerine sor benim çok tanıdıgım oldu hepside aynı şeyleri anlattı at gözlüklerinizde kurtulun etrafınızda arayın ispatlarını |
[B]22 yaşındasın 5 sene önce 17 yaşında idin 17 yaşında ne stajı yaptın. Diyelimki meslek lisesinde idin son sınfta odlugun için belediyede staj yaptın stajer olarak Osman beyin odasında olup bitenleri nasıl bilıyorsun yoksa Başkanlık koltugunda sen mi oturuyordun ?
Ev yaptırıcam diye gelen insanları geri cevirmemesi yardım da bulunması yanlış davranış öylemi ? Haa az acındırarak demişsin ihtiyacı olmadan alanlar da kendilerini yargılasınlar adam sanıp güvenip yardım etti ise bunda suç Osman Beyin mi ? Belediye bursu diyorsun ki arkadaşın ablasına verilmedi Belediyenin belli bir bütcesi ve burs vereceği ögrenci sayısı sınırlıdır her başvurana verme gibi bir ihtimali yoktur ! Demekki arkadaşının ablası baş vurdugunda ya kontenjan dolmuştu yada o kişiden daha zor durumda olan kişilere verilmiştir . Özbelsan'ı hiç karıştırma özbelsan bu gunlerde ise bunda Osman beyin katkısı üst seviyede dir ilk yapıldıgı zaman özbelsan sadec ekmek üreten bir yerdi şimdi ne halde ve 5 yıllık dönemde özbelsanda ne olmuş bana söyle ? Özbelsanı cok iyi bilıyorum yakın akrabam müdür olarak calıştı ve şuanda hala dayım ve bir cok arkadaşım calışıyor oyuzden özbelsanı bana anlatma.[/B] |
[B][I]Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey Sivaslilar.Net için röportaj teklifimizi hemen kabul ettiği ve büyük bir incelik ve samimiyet gösterek bizleri evinde ağırladığı için Sivaslilar.Net ailesi adına teşekkür ediyorum.
Sayın Seçilmiş heycanlı, iddialı ve proje insanı olduğundan dolayı çok verimli bir söyleşi yapmamızı sağladı. Belediye Başkanlığı tecrübelerinden, yaptıklarından ve gelecek için hedeflerinden uzun uzun bahsetti. Ne yazık ki söyleşimizin tamamını yayınlama imkanımız olmadığından seçtiğimiz bölümleri sizlerle paylaştık. Osman Seçilmiş beye Yerel Seçimlerde başarılar diler ve birkes daha Sivaslilar.Net Site Yönetimi adına teşekkür ederim. Not: Sivas Belediye Başkan Adayları ile yaptığımız Röportajlar devam edecektir.[/I][/B] |
belediye başkan adaylarımız seçim zamanı ayağımıza kadar gelip oy istiyorlar evet güzel tamam. ama seçildikten sonra onlara ulaşabilene aşk olsun. aynı şey milletvekilleri içinde geçerli.o yüzden hepsi de aynı HERŞEY o koltuğa oturana kadar...
|
BU ARADA BESYOCU KARDEŞİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BAŞARILAR BESYOCU
|
Saadet Partisi Sivas belediye başkan adayı Değerli Osman SEÇİLMİŞ'e seçimlerde başarılar diliyorum.Allah kolaylık versin.
|
[B]Osman Seçilmiş e yerel secimlerde başarılar dilerim. Roportajı yapan arkadaslara da teşekkürler.[/B]
|
[QUOTE=besyo_cu;380259][B]22 yaşındasın 5 sene önce 17 yaşında idin 17 yaşında ne stajı yaptın. Diyelimki meslek lisesinde idin son sınfta odlugun için belediyede staj yaptın stajer olarak Osman beyin odasında olup bitenleri nasıl bilıyorsun yoksa Başkanlık koltugunda sen mi oturuyordun ?
Ev yaptırıcam diye gelen insanları geri cevirmemesi yardım da bulunması yanlış davranış öylemi ? Haa az acındırarak demişsin ihtiyacı olmadan alanlar da kendilerini yargılasınlar adam sanıp güvenip yardım etti ise bunda suç Osman Beyin mi ? Belediye bursu diyorsun ki arkadaşın ablasına verilmedi Belediyenin belli bir bütcesi ve burs vereceği ögrenci sayısı sınırlıdır her başvurana verme gibi bir ihtimali yoktur ! Demekki arkadaşının ablası baş vurdugunda ya kontenjan dolmuştu yada o kişiden daha zor durumda olan kişilere verilmiştir . Özbelsan'ı hiç karıştırma özbelsan bu gunlerde ise bunda Osman beyin katkısı üst seviyede dir ilk yapıldıgı zaman özbelsan sadec ekmek üreten bir yerdi şimdi ne halde ve 5 yıllık dönemde özbelsanda ne olmuş bana söyle ? Özbelsanı cok iyi bilıyorum yakın akrabam müdür olarak calıştı ve şuanda hala dayım ve bir cok arkadaşım calışıyor oyuzden özbelsanı bana anlatma.[/B][/QUOTE] besy_cu sen kaç yaşındasın arkadaşım? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:42. |