Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   EĞLENMEYE VARMISINIZ BUGÜN? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27682)

barikat58 24.02.2009 11:38

Cevap: EĞLENMEYE VARMISINIZ BUGÜN?

[QUOTE=ebubekir çakmak;379782][COLOR="Indigo"][B]okanla beraber dersdeyiz aslında okan öğrenci değil ama yinede biz soktuk içeri hoca anlatıyor işte türev idi integraldi filandi fişmandı herkes bön bön hocya bakıyorr kimsenin bişey anladığı yok millet hep yalandan kafayı sallıyo hoc dersi mersi bıraktı anlayan varmı dedi ben de gayri ijtiyarı ben anladım hocam dedim kimmiş o dedi (biliyorum bna anlattıracak ) elimle okanı gösterdim hoca aferin oğlum anlat bakalım dedi tabi okan

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

okanınyerinde olmak istemzdiniz[/B][/COLOR][/QUOTE]

bi kere marmara üniv.de bir arkadaşım derse davet etmişti iyiki gitmemişim :D

srilanka 24.02.2009 11:42

evet kardeşim iyiki gitmemişsin yoksa oda [B]ebubekir[/B] gibi sana haince bi tuzak hazırlayabilirmiş:)

srilanka 24.02.2009 11:46

arkadaşlar hayatınızda unutamadığınız çok korktuğunuz bi anınız oldumu?

ebubekir çakmak 24.02.2009 11:47

[COLOR="Indigo"][B]af buyrun

gecen hafta 2 çay 1 cola 1 neskayfe içmişim su tankeri gibiyim tabi beleş olunca herneyse arkdaslar dedim ben wcye kaçıyorum dedim pırrrrr

wc ye girdim oda ne okan yan taraftan bna su atıyor okan dur yok okan dur yok dur dedim ben şu işi hallediyim sana gösterecem ama nerden bilebilirdimki okanın tekrar kantine kaçtığını wcdeki tası doldurdum şırankkk yan koğuşa

ilkin harıltılı hurultulu bir ses geldi sonra kapı açıldı dev gibi bi çocuk üstü başı batmış saç maç dağılmış gözleri dönmüş pelerin görmüş boğa gibi bna bakıyor ulan alttan alsam çocuk beni öldürecek üste cıksam adam haklı tam kükreyecekti ki ben pırrrrrr koridorda kaç kişiye çarptığımı hatırlamıyorum[/B][/COLOR]

kurtlapalıcun. 24.02.2009 11:48

bende yurtta kalıyorum ıkinci ranzada yatıyorummmmmmmm ama hiçdüsmedım cok sükür

srilanka 24.02.2009 11:51

[QUOTE=ebubekir çakmak;379793][COLOR="Indigo"][B]af buyrun

gecen hafta 2 çay 1 cola 1 neskayfe içmişim su tankeri gibiyim tabi beleş olunca herneyse arkdaslar dedim ben wcye kaçıyorum dedim pırrrrr

wc ye girdim oda ne okan yan taraftan bna su atıyor okan dur yok okan dur yok dur dedim ben şu işi hallediyim sana gösterecem ama nerden bilebilirdimki okanın tekrar kantine kaçtığını wcdeki tası doldurdum şırankkk yan koğuşa

ilkin harıltılı hurultulu bir ses geldi sonra kapı açıldı dev gibi bi çocuk üstü başı batmış saç maç dağılmış gözleri dönmüş pelerin görmüş boğa gibi bna bakıyor ulan alttan alsam çocuk beni öldürecek üste cıksam adam haklı tam kükreyecekti ki ben pırrrrrr koridorda kaç kişiye çarptığımı hatırlamıyorum[/B][/COLOR][/QUOTE]

e ama sende warya neyse kalsın:)çok yaramazmışsın sen ya:)

srilanka 24.02.2009 11:53

[QUOTE=kurtlapalıcun.;379794]bende yurtta kalıyorum ıkinci ranzada yatıyorummmmmmmm ama hiçdüsmedım cok sükür[/QUOTE]

seninde yanında biri kalsın bakalım düşüyonmu düşmüyonmu.tabi eğer uykun ağır değilse ve sakin bir şekilde uyuyorsan sorun yok düşmezsin tabi ama benm gibiysen wayy haline artık 2.katta kalmıyom yine düüşer müşeriz sakız oluruz milletin ağzına

ebubekir çakmak 24.02.2009 11:54

oooo daha bu ünideki maceralarım mahalledeki apartmandaki trafikteki çarşıdaki köydeki lisedeki giresundaki anılarımı anlatsam kalp kirizi geçirirsiniz

ebubekir çakmak 24.02.2009 11:56

elma diskoya niye gitmişşşşşşşşşş

srilanka 24.02.2009 11:58

altından bişey çıkcak ama söle bakalım niye gitmiş?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:08.