![]() |
Cevap: YILMAZ ERDOĞAN PKK'LIMI?
yaziklar olsun sana .. kimlerin sayesinde nereye geldin.biz onlara köpek ölüsü diyoruz.gerci köpekler sahiplerine cok sadiktir. yediklere kaba...... duymustum zaten anadolu atesi dans grubuna verilen paralarin yarisi pkk ya gidiyormus böyle bir abiden böyle bir düsünce acik net ortada hersey pkk li iste
|
yılmaz abim öyle bişi yapmas lütfen uydurmatın mhpliller sadece uydurmayın yılmaz abi sen beni duyuyosan yorumla
|
[QUOTE=lele58;408110]yaziklar olsun sana .. kimlerin sayesinde nereye geldin.biz onlara köpek ölüsü diyoruz.gerci köpekler sahiplerine cok sadiktir. yediklere kaba...... duymustum zaten anadolu atesi dans grubuna verilen paralarin yarisi pkk ya gidiyormus böyle bir abiden böyle bir düsünce acik net ortada hersey pkk li iste[/QUOTE]
biz gerçekten öyle yüce milletiz ki böyle insanları bile içimizde yaşatabiliyoruz ekmek yediriyoruz.... |
[QUOTE=savasciasi;418937]yılmaz abim öyle bişi yapmas lütfen uydurmatın mhpliller sadece uydurmayın yılmaz abi sen beni duyuyosan yorumla[/QUOTE]
başlarım lan Yılmaz abine pkklılara şehit diyen vatan hainine sen kalkmış abi diyosun... |
[QUOTE=savasciasi;418937]yılmaz abim öyle bişi yapmas lütfen uydurmatın mhpliller sadece uydurmayın yılmaz abi sen beni duyuyosan yorumla[/QUOTE]
[B]Yılmaz ağbinde sana sende sana hayırını gör şayet hayrı varsa[/B] |
kınıyorum ve kınıyorum..........
|
bu adam pkk'nın şehir kadrosundan resmen...buna bu kadar para kazandırmaya devam edenlere hayret ediyorum...
|
[B]Sadece yılmaz erdoğan olsa haydi neyse bu günlerde bazı şöhretlerden bayagı destekleyenler cıktı ne günlere kaldık yarabbi sen iyisini bilirsin[/B]
|
[B]Ve bizlerde..........
Çok güzel hareketler altında seyrediyoruz..... Medya maymunları ve vatan hainlerini kınıyorum[/B] |
Böyle düşüncelere sahip olacaksınki seni Yükseklere çıkartsınlar
Yazık !! |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:40. |