![]()  | 

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı 

Herkese Selam Verilir Ama Destek Verilmez ...Kibrisli  Saygilar.............. 
	 | 

yhanii katiliromm hakan abii allahin slmii kimseden esirgenmezz ama dedigim gibi böle insanlarii asla ve katta desteklemem 
	 | 

Dinime Düşman Olanı ve faliyet Göstereni Sevmem ve düşman olurum Birilerinin sevmesi beni ilgilendirmez ve korumasıda. 
	 | 

helall bee abii kimm tutarr senii aynenn aynii düsüncedeyimm milimlikk baska bisi düsünmüomm yhanii okadar olurr.. 
	 | 

[QUOTE=H_Turan;428201]Haklısın Aynen Katılıyorum. 
	Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyor demektir O islama düşmandı.[/QUOTE] Kimin müslüman olduğunu, kimin islama karşı olduğunu ya da dindar olduğuna sen mi karar vereceksin??? Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyordur evet bende onlardan birisiyim... Hele hele 3 Kez Hacca gitmiş birisi, yüzlerce cüzzamlı hastayı iyileştiren bir kadın, ZAMAN gazetesine göre başörtülülere burs verilmediğini iddia edilmesine rağmen cenazesine yüzlerce başörtülünün katıldığı bir insan ile aynı görüşleri paylaşmaktan onur duyarım, ona iftira atan onursuz gazeteler düşünsün... Kusura bakmayın belkide ilkkez haddimi aşıyorum ama ölmüş birisinin ardından bu kadar konuşan bir müslüman toplum yoktur, araplar bile bizim kadar konuşlmaz ve ZAMAN gazetesi gibi ölmüş insanların ardından iftira atacak kadar karaktersiz olamaz... Saygılar... (Bu konu hakkında son yazımdı nedeni çekinmem olmayacak sadece sınırlarım zorlanıyor, ölmüş bir insanın ardından konuşmak hangi müslümanlığa sığar bilemiyorum, ayrıca o derneğe yıllarını vermiş arkadaşlarım, dostlarım, başörtülü arkadaşlarım var onları gördükçe ZAMAN gazetesinin karaktersizliğini bin kat daha anlıyorum ayrıca Anneminde Sivas şubesine girip kız çocuklarının okutulması için çalışmasını da her türlü şekilde özendireceğim, bundan daha büyük bir hayır yoktur heralde)  | 

gazete ismi vermeyleimm lütfenn reklamm oluor...ayricaa biz karar vermioyruz görülenii sölüyoruzz..bosuna dememisler görülen köy kilavuz istemez diyee.. 
	 | 

Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamet günü, ecirleriniz size mutlaka ödenecektir...  
	Benimde Bu Konu Hakkında Son Yazımdır.....  | 

[B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B] 
	[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B]  | 

[QUOTE=madımak_58;428264][B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B] 
	[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için.  | 

[QUOTE=madımak_58;428264][B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B] 
	[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [QUOTE=Kibrisli;428265]Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için.[/QUOTE] Körler sağırlar birbirni ağılar. Sizleri okuyunca Rabbime binlerce kez şükür ettim.  | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:43. |